Ο κώδικας της ανατροπής

Περιγραφή
Ο Άντυ, προγραμματιστής υπολογιστών, που φτιάχνει συστήματα ηλεκτρονικής ασφάλειας για λογαριασμό των πελατών του, θα ζήσει μια τρομακτική περιπέτεια. Αρνούμενος να βοηθήσει έναν φιλόδοξο εισαγγελέα, που του ζητά να κατασκοπεύσει τις οικονομικές συναλλαγές των πελατών του, καταλήγει στη φυλακή.
Θεωρούμενος πλέον «εχθρός του κράτους», ο βαθιά πικραμένος Άντυ αφοσιώνεται σ’ ένα έργο ζωής: την κατασκευή ενός ολοκληρωμένου συστήματος εμπιστευτικού ηλεκτρονικού εμπορίου που θα είναι αδύνατον να ανιχνευθεί από τις κρατικές αρχές…
“Το εντυπωσιακό μυθιστόρημα του David Calderwood, “Ο Κώδικας της Ανατροπής: Έγκλημα στο Διαδίκτυο”, που κάνει την καινούργια αυτή εποχή να αναπνέει ολοζώντανη δίπλα μας, διαβάζεται σχεδόν πια σαν αληθινή ιστορία και όχι σαν αποκύημα συγγραφικής φαντασίας. Ο ήρωας του βιβλίου θα πάψει πολύ σύντομα να είναι φανταστικό πρόσωπο. Ο κόσμος του θα γίνει και δικός μας, οι δε “ανακαλύψεις” του θα διευκολύνουν τους πολίτες να είναι αφεντικά των εισοδημάτων τους ξεφεύγοντας από το μακρύ χέρι του άπληστου κράτους.”.
Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Ο David Calderwood ζει και εργάζεται στις Η.Π.Α. Έχει γράψει μελέτες σχετικά με τα σύγχρονα ζητήματα της ατομικής ελευθερίας. “Ο κώδικας της ανατροπής: Έγκλημα στο διαδίκτυο” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Συγγραφέας: Calderwood David
Μεταφραστής: Ταχμαζίδου Λένα
Εκδότης: Τραυλός
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-7990-55-2
Σελίδες: 349
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.49 €