Ο κυνηγός των ψυχών

Περιγραφή
Η πολική αρκούδα γύρισε το κεφάλι στρίβοντας το μακρύ λαιμό της και γρύλισε· το βαθύ μουγκρητό της αντήχησε σ’ όλη την πλάση και ο πάγος τραντάχτηκε. Η ματιά της συνάντησε το βλέμμα του Τόρακ, κι ο κόσμος γύρω τους κατέρρευσε.
Είναι χειμώνας, κι ένας άγνωστος εχθρός αιχμαλωτίζει το Λύκο, τον αγαπημένο λυκαδερφό του Τόρακ. Στον απεγνωσμένο τους αγώνα για να τον σώσουν, ο Τόρακ και η Ρεν δε διστάζουν να διασχίσουν τις παγωμένες εκτάσεις του Μακρινού Βορρά.
Ενώ παλεύουν να επιβιώσουν από τις χιονοθύελλες και τη φρικτή απειλή της μεγάλης πολικής αρκούδας, η φιλία τους δοκιμάζεται σκληρά και φτάνουν στο σημείο της ρήξης, όταν ο Τόρακ πλησιάζει τους εχθρούς του περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Ο “Κυνηγός των Ψυχών” είναι μια συνταρακτική ιστορία αφοσίωσης και απώλειας, διαποτισμένη από τη γλαφυρή αλλά και συνταρακτική απεικόνιση της φύσης και του κακού, θα μεταφερθείτε σ’ έναν πανάρχαιο κόσμο, και στο τρεμουλιαστό φως των δαυλών θα συνεχίσετε το επικίνδυνο ταξίδι που ξεκινήσατε με τον “Αδερφό του Λύκου” και το “Περιπλανώμενο Πνεύμα”.Η Μισέλ Πέιβερ γεννήθηκε στο Μαλάουι από πατέρα Νοτιοαφρικανό και μητέρα Βελγίδα. Όταν η Πέιβερ ήταν μικρή, οι γονείς της εγκαταστάθηκαν στο Γουίμπλετον της Αγγλίας, όπου μένει ακόμα. Αφού αρίστευσε στη βιοχημεία στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έγινε δικηγόρος και εργαζόταν μέχρι το τέλος του 1998 σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου με ειδίκευση σε θέματα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας.
Κατόπιν, εγκατέλειψε τη δικηγορία για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο γράψιμο.

Συγγραφέας: Paver Michelle
Μεταφραστής: Λαμπροπούλου Αναστασία Ι.
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-699-494-5
Σελίδες: 390
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.95 €