Ο ερωτευμένος βρικόλακας ξαναχτυπά

Περιγραφή

Μεταμορφωμένος σε βρικόλακα στην άχαρη ηλικία των δεκαπέντε, ο Νάιτζελ καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Σε αυτό το απίστευτα διασκεδαστικό ημερολόγιο, ο Νάιτζελ ηγείται μιας οικογένειας βρικολάκων σε ένα απομονωμένο νησί ανοιχτά της Σκοτίας. Σαν να μη φτάνουν όλες οι εργασίες για το σχολείο και το διάβασμα, o Νάιτζελ αναλώνει τον χρόνο του λύνοντας ανούσιες μικροδιαφορές στην τοπική κοινότητα βρικολάκων, ενώ παράλληλα θέλει να εντυπωσιάσει και τη Λενόρα… Όταν ένας νέος βρικόλακας με το όνομα Βίκτορ έρχεται στο σχολείο, ο Νάιτζελ με μεγάλη χαρά τού παραχωρεί τη θέση του αρχηγού. Σύντομα, όμως, ο νεοφερμένος γίνεται σκληρός και άδικος και κάπως έτσι ο άτυχος Νάιτζελ πείθεται να ηγηθεί του «αντιστασιακού κινήματος» ενάντια στον Βίκτορ.
Θα νικήσει ο Νάιτζελ τον μοχθηρό εχθρό;
Και τι θα γίνει με τη Λενόρα;
Θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της;

Ο Τιμ Κόλινς κατάγεται από το Μάντσεστερ και ζει στο Λονδίνο. Είναι συγγραφέας και κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής έντεκα επιτυχημένα βιβλία, ανάμεσα στα οποία και το πρώτο ημερολόγιο με τις περιπέτειες του Μάιτζελ, “Το ημερολόγιο ενός ερωτευμένου βρικόλακα: Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει…”, το οποίο προτάθηκε για τα Βραβεία Redbridge Book, Worcestershire Teen Book και κέρδισε το Βραβείο Manchester Fiction City. Tα βιβλία του έχουν ξεπεράσει το 200.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες.
Έχει γράψει άρθρα για διάφορα περιοδικά και εφημερίδες και έχει προωθήσει τα βιβλία του σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.
Ανακαλύψτε περισσότερα για τον συγγραφέα στον ιστότοπό του www.timcollinsbooks.com

Συγγραφέας: Collins Tim
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 618-02-0186-4
Σελίδες: 224
Σχήμα: 14×20
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.90 €