Ορθοπαιδική αποκατάσταση στην κλινική πράξη

Περιγραφή
Σας προσφέρεται η καλύτερη πηγή για περιεκτική, διεπιστημονική καθοδήγηση στην αποκατάσταση τόσο των μη χειρουργήσιμων όσο και των μετεγχειρητικών μυοσκελετικών προβλημάτων!
– Διεθνώς αναγνωρισμένοι ορθοπαιδικοί -συνεργαζόμενοι στενά με φυσικοθεραπευτές και εργοθεραπευτές- σας παρουσιάζουν βήμα προς βήμα πρωτόκολλα εκτίμησης, θεραπείας και αποκατάστασης.
– Ακριβή κριτήρια σας βοηθούν να κατανοήσετε την μετάβαση από το ένα στάδιο αποκατάστασης στο άλλο… καθώς και το πότε οι ασθενείς μπορούν με ασφάλεια να επιστρέψουν στην άθληση ή στην εργασία.
– Αλγόριθμοι καθιστούν απλή την εφαρμογή των οδηγιών για την θεραπεία και την αποκατάσταση με την πρώτη ματιά.
Από την ισχιαλγία, τις αρθριτικές αρθρώσεις και την πελματιαία απονευρωσίτιδα… μέχρι το μετεγχειρητικό στάδιο των κακώσεων του ΠΧΣ, του ΟΧΣ, και του τενόντιου πετάλου των στροφέων μυών του ώμου…, τις εγκεφαλικές διασείσεις, τον αγκώνα του ρίητη, και την οστεοπόρωση, η δεύτερη έκδοση της “Ορδοπαιδικής αποκατάστασης στην κλινική πράξη” σας παρουσιάζει όλες τις παρούσες πιο αποτελεσματικές τεχνικές… συμπεριλαμβανομένων και πολλών οι οποίες είναι δυσεύρετες.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Andrews James R., Altchek David W., Bach Bernard R., Baker Champ L., Baker Mark, Bohling Mark, Bonsell Shawn, Burchill Gae, Byck Dann C., Calandruccio James H., Callamaro Donna Ryan, Cameron Hugh
Μεταφραστής: Κουλούλας Ευθύμιος Ι., Γιαννακόπουλος Χρήστος Κ., Δαρμανής Σπύρος Ν., Μαυρογένης Ανδρέας Φ.
Επιμελητής: Brotzman S. Brent, Wilk Kevin E.
Εκδότης: Ιατρικές Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-89514-2-9
Σελίδες: 676
Σχήμα: 30χ22
Κατηγορίες: Ορθοπεδική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 184.84 €