Οι πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Περιγραφή
Ποιος μικρός και ποιος μεγάλος δε νιώθει ξεχωριστή χαρά όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος μέσα κι έξω από το σπίτι, οι μυρωδιές από τα γλυκά, οι υπέροχες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, οι παιδικές αναμνήσεις κάνουν αυτήν την περίοδο του χρόνου πραγματικά μαγική, ιδίως για τα μικρά παιδιά. Το βιβλίο “Οι πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές” προσφέρει ένα πλήθος από ιδέες για να περάσετε δημιουργικά μαζί με τα παιδιά τις μέρες της προσμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο σχολείο ή στο σπίτι.
Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε πολύχρωμες και χαρούμενες διακοσμήσεις και μικροδωράκια που μπορείτε εύκολα να κατασκευάσετε μαζί με τα παιδιά με χαρτί κανσόν και άλλα σύγχρονα υλικά. Αστείοι μικροί χιονάνθρωποι στο παράθυρο, μικρά αστεράκια για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Αϊ-Βασίληδες και αρκουδάκια σε γιορτινή συσκευασία και γιορτινές καμπάνες για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επιπλέον κάρτες και κρεμάστρες για τα δώρα. Έτσι μπορούν και τα παιδιά να συμμετέχουν με κέφι σε κάθε κατασκευή.
Οι σαφείς οδηγίες και τα πατρόν που περιέχονται στο βιβλίο συμβάλλουν στην ευκολότερη ολοκλήρωση κάθε δημιουργίας.
Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για κάθε παιδαγωγό της προσχολικής ηλικίας και του δημοτικού σχολείου, αλλά και για κάθε ενήλικα που επιθυμεί να αξιοποιήσει δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες με το παιδί του.

Συγγραφέας: Ritter Ursula
Μεταφραστής: Βρυζάκη Χριστίνα
Εκδότης: Ντουντούμη
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-419-064-4
Σελίδες: 35
Σχήμα: 25χ18
Κατηγορίες: Χειροτεχνία – Βιβλία για παιδιά , Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Παιδικές δραστηριότητες
Σειρές: Εποχιακές Κατασκευές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.05 €