ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑΣ

Περιγραφή
Τι θα έκανες, φίλε αναγνώστη, αν ατύχημα βρισκόσουν ναυαγός μαζί με τους φίλους σου σε ένα νησί στη μέση του Αιγαίου; Θα τηλεφωνούσες από το κινητό στους δικούς σου να έρθουν να σας σώσουν; Αυτό το σκέφτηκαν κι οι ήρωες αυτής της ιστορίας, αλλά δυστυχώς το κινητό είχε βραχεί και δε λειτουργούσε.
Θα έριχνες ένα μπουκάλι στη θάλασσα; Αυτό το σκέφτηκαν κι οι ήρωες αυτής της ιστορίας, αλλά το μπουκάλι δεν πήγε μακριά.
Θα άναβες μια μεγάλη φωτιά για να σε δουν από μακριά τα πλοία της γραμμής; Αυτό το σκέφτηκαν κι οι ήρωες αυτής της ιστορίας, αλλά όταν πήγαν να ανάψουν φωτιά είδαν ότι στην πίσω μεριά του νησιού βρισκόταν μια συμμορία αρχαιοκάπηλων.
Λοιπόν; Τι θα έκανες τότε, φίλε αναγνώστη; Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα.Ο Γιάννης Ρεμούνδος γεννήθηκε το 1950 στον Πειραιά, στο Κερατσίνι. Σπούδασε στην Πάντειο Σχολή. Έζησε στη Δανία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Γερμανία και αρκετό διάστημα στην Κρήτη, Χανιά και Ηράκλειο, απασχολούμενος σε διάφορες βιοποριστικές δουλειές που του άφηναν χρόνο για γράψιμο. Έχει δύο παιδιά. Τα παιδικά βιβλία βραβεύθηκαν από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, αντίστοιχα. Ασχολείται παράλληλα με τη φωτογραφία κι έχει κάνει εκθέσεις με ζωγραφισμένες και ψηφιακές φωτογραφίες.

Συγγραφέας: Ρεμούνδος Γιάννης
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 978-618-01-0227-7
Σελίδες: 164
Σχήμα: 21χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.80 €