Οι ιστορίες της Γατίλδης

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει 24 παραμύθια, 24 ποιήματα και πολλές σελίδες εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Σκοπός του είναι να διδάξει γραφή και ανάγνωση στα πλαίσια της βιωματικής προσέγγισης των θεμάτων.
Μέσα από τις σελίδες των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων το παιδί μαθαίνει εύκολα γραφή και ανάγνωση, με στόχο να κατακτήσει έννοιες και συμβάσεις του γραπτού λόγου. Ακόμα, το παιδί ανακαλύπτει τη λογοτεχνία, ενώ συγχρόνως διασκεδάζει και διδάσκεται από τις ιστορίες της Γατίλδης, του Γατουήλ και της παρέας τους!
Και ας μην ξεχνάμε πως όσο πιο μικρό είναι το παιδί, τόσο πιο προσεγμένη πρέπει να είναι η πνευματική του τροφή.Η Ρίτα Μπακατσή-Δημητροπούλου είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καλλιθέας, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ειδίκευση στην Παιδαγωγική και στην Ψυχολογία) και του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τ.Ε.Α.Π.Η.). Έχει μετεκπαιδευτεί στη Σ.Ε.Λ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης και στο Π.Ε.Κ. Κηφισιάς. Για πολλά χρόνια ήταν μόνιμη συνεργάτης του Π.Ε.Τ. (Περιοδικό Εκπαιδευτικής Τεκμηρίωσης) και έχει γράψει άρθρα και μελέτες για ζητήματα προσχολικής αγωγής. Σήμερα είναι νηπιαγωγός σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Αγίας Παρασκευής Αθηνών.

Συγγραφέας: Μπακατσή – Δημητροπούλου Ρίτα
Εικονογράφος: Τσίτρας Γιώργος
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-493-256-Χ
Σελίδες: 204
Σχήμα: 29χ21
Κατηγορίες: Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Γραφή – Σπουδή και διδασκαλία (Προσχολική)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.24 €