Οι θεοί δεν έχουν το θεό τους

Περιγραφή
Σε αυτό το βιβλίο οι θεοί αποφασίζουν να στήσουν ένα δικό τους παιχνίδι.
Ο παράδεισος γεμίζει από χρυσά λουκέτα και φυλακισμένους, τρία κλειδιά χάνονται στη γη, ένας άγγελος αναλαμβάνει χρέη διευθύντριας και ένα αγόρι αντί για τον παράδεισο, χάνεται μέσα σε ένα γυάλινο μάτι.
Εντωμεταξύ, σε ένα πάρκο γεμάτο από ηλίανθους, η Άμυ γνωρίζει τον Πάρη και ερωτεύονται βαθειά. Όταν εκείνος δολοφονείται η Αμυ αποφασίζει να πάει να τον βρει. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να τα βάλει με τον ίδιο τον Θεό, τον Διάβολο, μια μάγισσα που ανακατεύει τραπουλόχαρτα, το παρελθόν της και την Εύα. Η τελευταία αποδεικνύεται μεγάλος μπελάς ακόμη και για τον ίδιο τον Θεό, που τη μεταμορφώνει σε άγγελο και τη στέλνει πίσω στη γη να βρει τις μαγικές σελίδες της Άμυς, ώστε τα δυο κορίτσια να κερδίσουν πίσω τις χαμένες τους ζωές.
Θα μπορέσει η Άμυ να βρει τις χαμένες τις σελίδες και να τελειώσει την ιστορία της ώστε να συναντήσει ξανά τον Πάρη της; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς για την αγάπη; Ισχύει άραγε το για πάντα μαζί, ή απλά οι θεοί δεν έχουν το θεό τους;Η Δήμητρα Τσότσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε νομική στο Κάρντιφ της Ουαλίας, έπειτα ανηφόρισε στο Μπρίστολ της Αγγλίας και από εκεί κατέληξε στο Ντέρμπι, βάζοντας στον σάκο της δυο μεταπτυχιακά. Αφού τελείωσε με τις περιηγήσεις της στη Μεγάλη Βρετανία, επέστρεψε στην Ελλάδα, για να σπουδάσει θέατρο, να δουλέψει ως δικηγόρος, λίγο ως αρθρογράφος σε εφημερίδα και λίγο ως ηθοποιός, για να επιστρέψει και πάλι στην Αγγλία, πιο βόρεια ακόμη, στο Μάντσεστερ αυτή τη φορά, για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Συγγραφέας: Τσότσου Δήμητρα
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 618-82293-0-8
Σελίδες: 489
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.30 €