ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ – Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑΣ ΜΠΕΡΓΜΑΝ 3

Περιγραφή
Η Βικτόρια Μπέργμαν επιχειρεί μιαν ιδιόμορφη αυτό-ψυχοθεραπεία προκειμένου να διαχειριστεί τα σκόρπια θραύσματα της προσωπικότητάς της. Καθώς το εγχείρημα πλησιάζει σε ένα κάποιο τέλος, μόνο οι πιο ισχυρές από τις πολλαπλές ταυτότητές της θα επιβιώσουν: το Κορίτσι-Κοράκι, ο Υπνοβάτης, και το Ερπετό. Έτσι, η Βικτόρια μπορεί να επιστρέψει σε μια σειρά από συμβάντα του παρελθόντος, και να τα κοιτάξει ξανά, σε ένα φως τελείως διαφορετικό.
Οι εντολές της Πυθίας δεν είναι παρά μια σειρά ανελέητων κανόνων που έχουν καταρτίσει οι ηγέτες της μυστικής σέκτας «Διασπορά της Σιγκτούνα».
Καθώς η ψυχική υγεία της Βικτόρια Μπέργμαν βελτιώνεται, η Σοφία Ζέτερλουντ είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ερωμένη της, την ντετέτκιβ Ζανέτ Σίλμπεργ, και να της δώσει χρήσιμα στοιχεία ώστε να εκπληρώσει την αποστολή της. Διότι η Ζανέτ βρίσκεται, τώρα, στα ίχνη των αντρών οι οποίοι σφράγισαν με έναν τρόπο ολέθριο τη ζωή και τη μοίρα όχι μόνο της Βικτόρια, αλλά και της κόρης της, Μαντλέν.
Οι Εντολές της Πυθίας ολοκληρώνουν την Τριλογία της Βικτόρια Μπέργμαν, με ένα δραματικό και ανατριχιαστικό φινάλε που θα λάβει χώρα σε ένα από τα πιο περιβόητα μνημεία της ναζιστικής κτηνωδίας, στο Μπάμπι Γιαρ της Ουκρανίας. Ακόμη και σήμερα, η δικαιοσύνη δεν έχει αποδοθεί.Έρικ Αξλ Σουντ είναι το ψευδώνυμο του διδύμου των Σουηδών συγγραφέων Γέρκερ Έρικσον και Χόκαν Αξλάντερ Σουντκβιστ. Ο Χόκαν είναι ηχολήπτης, εικαστικός και μουσικός, και είχε συγκρότημα ηλεκτροπάνκ μουσικής με την ονομασία iloveyoubaby! στο οποίο ήταν παραγωγός ο Γέρκερ. Ο τελευταίος, αυτή τη στιγμή, δουλεύει ως βιβλιοθηκάριος σε φυλακή. Ο “Έρικ Αξλ Σουντ” λοιπόν είναι ο συγγραφέας της σκοτεινής και εθιστικής Τριλογίας της Βικτόριας Μπέργμαν, που έγινε αμέσως επιτυχία, τόσο από εμπορική άποψη όσο και στους λογοτεχνικούς κύκλους, και τιμήθηκε με το Ειδικό Βραβείο 2012 από τη Σουηδική Ακαδημία Αστυνομικής Λογοτεχνίας.

Συγγραφέας: Sund Erik Axl
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 978-618-01-0130-0
Σελίδες: 456
Τόμος: 3
Σχήμα: 21×14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.80 €