Οι αταίριαστοι 2

Περιγραφή
Χειμώνας… Η εποχή που κλεινόμαστε σπίτι, ερχόμαστε πιο κοντά με το σύντροφό μας, περνάμε πολλές ώρες μαζί ενώ έξω λυσσομανάνε τα στοιχεία της φύσης… Με άλλα λόγια, αλάνθαστη συνταγή για καταστροφή! Η τηλεόραση δεν μπορεί να παίζει ταυτόχρονα μπάλα και μεξικάνικα σήριαλ, η ακινησία χαλάει τη σιλουέτα, και ο παλιόκαιρος σηκώνει την κατάχρηση αλκοόλ. Μπορείτε να τα προλάβετε όλα αυτά! Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας μάθει βασικά αξιώματα όπως ότι “όσο πιο μεγάλος είναι ο καβγάς, τόσο πιο μικρό φαίνεται το κρεβάτι”, και γενικά θα βοηθήσει να γίνει πιο ζεστό το κλίμα στο σπίτι… (στη χειρότερη περίπτωση, σαν προσάναμμα!).Ο Σπύρος Δερβενιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Άρχισε να σκιτσογραφεί το 1987 στο κόμικς περιοδικό “Παρά πέντε”.
Έχει σπουδάσει Σκηνογραφία στη Σχολή Σταυράκου.
Δουλειές του έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες, και συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και εκδοτικούς οίκους ως εικονογράφος.
Έχει δημιουργήσει τις κόμικς σειρές “Μάνα Ρέιβερ”, ” του Κτηνοτρόφου” (περιοδικό 9), “Χμούρφα Κλογκ” (motosport), “Κομμωτές χωρίς σύνορα” (Hairstyle), “Έρρολ ο αιώνιος προβολατζής (Σινεμά, σενάριο Δ. Βανέλλη) και τη σειρά “Αταίριαστοι”, (metrorama, citypress), που έχει ανθολογηθεί σε τρία άλμπουμ από τις εκδόσεις “Ελληνικά Γράμματα”. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορεί και το άλμπουμ του “Γιατί μας μισούν;” με παλιές και νέες γελοιογραφίες του για τις Η.Π.Α. Αυτό τον καιρό κάνει πολιτικές γελοιογραφίες για την εφημερίδα “Citypress”, καθώς και για το πρακτορείο “Eurokinissi”.
Έχει επίσης εικονογραφήσει τέσσερα άλμπουμ της σειράς “Φανούρης Άπλας” σε σενάριο Δ. Βανέλλη και Δ. Καλαϊτζή που κυκλοφορεί απ’ τις εκδόσεις Μαμούθ.

Συγγραφέας: Δερβενιώτης Σπύρος
Εικονογράφος: Δερβενιώτης Σπύρος
Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-406-304-9
Σελίδες: 63
Τόμος: 2
Σχήμα: 17χ24
Κατηγορίες: Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.24 €