Να πιστεύεις μόνο τα μάτια σου

Περιγραφή
Τρεις φόνοι· ηδονικοί φόνοι. Ένας ομοφυλόφιλος ζωγράφος, ένας βιτσιόζος αποτυχημένος συγγραφέας και μια πλούσια νυμφομανής.
Ένας απρόσμενος θάνατος· άδικος θάνατος. Ένα αγόρι θύμα αρρωστημένων φαντασιώσεων. Ένας αδίστακτος τιμωρός. Οργή και εκδίκηση για τον πατέρα. Πόνος και παράνοια για τη νέγρα μητέρα.
Δύο διώκτες· αμείλικτοι διώκτες. Ο Τζόρνταν εμπλέκεται σε σκάνδαλα και εκδιώκεται από το αστυνομικό σώμα. Η Μορίν, δυναμική εγκληματολόγος, πέφτει θύμα βιασμού και ανελέητου ξυλοδαρμού. Η ζωή της μεταμορφώνεται, καθώς εκείνη υποβάλλεται σε μια σοβαρή επέμβαση στα μάτια και αποκτά μια διαφορετική -σχεδόν μυστηριακή- ενόραση των πραγμάτων.
Βλέπει μέσα από τα μάτια ενός νεκρού. Εικόνες μυστικές, ένοχες, που ψιθυρίζουν την αλήθεια στη συνείδησή της… “Να πιστεύεις μόνο τα μάτια σου”.Ο Τζόρτζιο Φαλέτι γεννήθηκε στο Άστι της Ιταλίας το 1950. Σπούδασε νομικά. Συγγραφέας-φαινόμενο, έγινε γνωστός το 2002 με το μυθιστόρημα “Εγώ σκοτώνω” που γνώρισε τεράστια επιτυχία στην πατρίδα του (πούλησε πάνω από τεσσεράμισυ εκατομμύρια αντίτυπα) και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Δύο χρόνια αργότερα, εξέδωσε το μυθιστόρημα “Να πιστεύεις μόνο στα μάτια σου” που τον καθιέρωσε ως ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του αστυνομικού μυθιστορήματος σε όλο τον κόσμο. Ο Τζόρτζιο Φαλέτι έχει επίσης ασχοληθεί με την ηθοποιία και το τραγούδι. Το 2007 έγραψε τα τραγούδια για το νέο δίσκο της Μίλβα με τίτλο “In territorio nemico”.

Συγγραφέας: Faletti Giorgio
Μεταφραστής: Σταυροπούλου Ιφιγένεια
Εκδότης: Modern Times
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-441-291-4
Σελίδες: 502
Σχήμα: 23χ15
Κατηγορίες: Ιταλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.35 €