Να με θυμάσαι

Περιγραφή
Το “Να με θυμάσαι” είναι μια συναρπαστική αληθινή ιστορία που διηγείται τον εκπληκτικό θρίαμβο μιας γυναίκας στον πόλεμο για επιβίωση ενάντια στις αντίξοες συνθήκες της ζωής σε μια μακρινή γη.
Το 1786 η Μαίρη, η κόρη ενός ψαρά από την Κορνουάλη, καταδικάζεται σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για μια μικροκλοπή. Η ποινή της τελικά μετριάζεται και θα σταλεί στην Αυστραλία για να εκτίσει την ισόβια ποινή της. Μέσα από σκληρές δοκιμασίες στο αφιλόξενο περιβάλλον της ξένης χώρας, η Μαίρη θα καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσει και να δραπετεύσει, αλλά και να βρει την αληθινή αγάπη, μέχρι να αιχμαλωτιστεί και πάλι και να οδηγηθεί αλυσοδεμένη πίσω στη Βρετανία. Στη δίκη έχει την τύχη να την υπερασπίζεται ο διάσημος δικηγόρος Τζέιμς Μπόσγουελ, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους δικαστές για την αθωότητά της. Θα αφεθεί η νεαρή Μαίρη ελεύθερη να απολαύσει την αγάπη, την ελευθερία και, τελικά, την ίδια τη ζωή;
Μια συγκινητική ιστορία για την απόγνωση, το θάρρος και τη δύναμη μιας γυναίκας να διεκδικήσει αυτό που η συντηρητική κοινωνία τής στέρησε: μια ελεύθερη ζωή.Η Λέσλυ Πηρς γεννήθηκε στο Ρότσεστερ του Κεντ, αλλά ζει στο Μπρίστολ πάνω από είκοσι πέντε χρόνια. Έχει τρεις κόρες κι έναν εγγονό. Θεωρείται η σύγχρονη “βασίλισσα του ρομαντικού μυθιστορήματος”.

Συγγραφέας: Pearse Lesley
Μεταφραστής: Αυγουστίνου Βούλα
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-699-586-0
Σελίδες: 584
Σχήμα: 21χ20
Κατηγορίες: Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.95 €