Νέα ελληνικά για μετανάστες παλιννοστούντες πρόσφυγες

Περιγραφή
Το βιβλίο Νέα Ελληνικά για μετανάστες, παλιννοστούντες, πρόσφυγες Α΄ επίπεδο “… και καλή επιτυχία” απευθύνεται στους παλιννοστούντες Έλληνες, στις νεότερες γενιές των απόδημων Ελλήνων καθώς και στους ξένους που επιθυμούν να μάθουν ελληνικά και να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας.
Με την καθιέρωση των εξετάσεων από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας για την Πιστοποίηση της Ελληνομάθειας σε τέσσερα επίπεδα (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄), δημιουργήθηκε η ανάγκη παραγωγής βοηθητικού διδακτικού υλικού απαραίτητου για την προετοιμασία των υποψηφίων στις εξετάσεις αυτές. Με στόχο την κάλυψη αυτής της ανάγκης, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η συγγραφή, καταρχήν, διδακτικού βιβλίου αντίστοιχου της ύλης του Α΄ επιπέδου των εξετάσεων. Η ποσπάθεια ήδη συνεχίζεται και για το Β΄ επίπεδο.
Το βιβλίο αυτό βασίζεται στην επικοινωνιακή προσέγγιση της διδασκαλίας μιας δεύτερης/ξένης Γλώσσας και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των εξετάσεων του Α΄ επιπέδου, ακολουθώντας πιστά το “Αναλυτικό πρόγραμμα” για την Πιστοποίηση της Ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.

Συγγραφέας: Δεμίρη – Προδρομίδου Ελένη, Καμαριανού – Βασιλείου Ρούλα
Εκδότης: Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-375-344-0
Σελίδες: 383
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ελληνική γλώσσα, Νέα – Διδακτικά βιβλία για ξένους

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.58 €