Μυστικά στον τάφο

Περιγραφή
Μια μητέρα δολοφονείται. Η καρδιά ενός παιδιού ραγίζει.
Μόνο μια γυναίκα μπορεί ν’ αποκαλύψει την αλήθεια.
Ένα ανατριχιαστικό τηλεφώνημα κινητοποιεί την Άμεση Δράση: “Ο μπαμπάς μου χτύπησε τη μαμά μου”, λέει μια παιδική φωνή. Η Μαρίσα Φόρνταμ βρίσκεται βάναυσα δολοφονημένη, με την τετράχρονη κόρη της, τη Χέιλι, να ακουμπάει το κεφαλάκι της στο ματωμένο στήθος της μητέρας της.
Με μια τέτοια συγκλονιστική μαρτυρία, η εύρεση του δράστη θα έπρεπε να είναι παιχνίδι. Ωστόσο, κανείς δε γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της Χέιλι και η ίδια δεν πρόκειται να μιλήσει γι’ αυτόν. Η Ανν Λεόνε, δικαστική συμπαραστάτρια παιδιών, συνειδητοποιεί πως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβονται πολλά μυστικά. Περισσότερα απΆ όσα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.
Η Ανν, ο σύζυγός της ο Βινς, πράκτορας της Μονάδας Επιστημών Συμπεριφοράς του FBI, και ο ντετέκτιβ Τόνι Μέντεζ αρχίζουν να σκαλίζουν σε βάθος τη ζωή της Μαρίσα Φόρνταμ. Αλλά τα στοιχεία είναι λίγα και ασύνδετα μεταξύ τους. Όλα δείχνουν ότι η νεκρή έχει πάρει τα μυστικά της στον τάφο. Ώσπου μια ανακάλυψη ανατρέπει τα πάντα και θέτει την Ανν και τη Χέιλι στο στόχαστρο ενός δολοφόνου: η Μαρίσα Φόρνταμ δεν υπήρξε ποτέ.Η Τάμι Χόαγκ εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο το 1988. Μέχρι σήμερα, που όλα έχουν μπει στις εγκυρότερες λίστες των μπεστ σέλερ, είναι διεθνώς καταξιωμένη ως μία από τις σημαντικότερες παρουσίες στο χώρο του αστυνομικού μυθιστορήματος. Ζει στο Λος Άντζελες.

Συγγραφέας: Hoag Tami
Μεταφραστής: Ισμυρίδου Παλμύρα
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-507-093-6
Σελίδες: 541
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Αστυνομική λογοτεχνία
Σειρές: Bell Best Seller

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.47 €