Μπορώ να έχω μια αγκαλιά παρακαλώ;

Περιγραφή
Σε έναν κόσμο που έχει γεμίσει θλίψη και δυστυχία, επίπλαστη χαρά και ανάγωγη ψυχαγωγία, σε έναν κόσμο βιαστικό και απόλυτα υλιστικό, όπου η μουσική υπάρχει μόνο για να καλύπτει σιωπές, όπου ο πλούτος επενδύεται σε όπλα, σε ταξίδια στο διάστημα και σε κατασκευασμένες τρομοκρατίες, σ’ αυτόν τον επίφοβο κόσμο, ας τολμήσουμε να κοιταχτούμε στα μάτια, ας τολμήσουμε να ελπίσουμε, να αγκαλιαστούμε για να διώξουμε τους εφιάλτες μας και τις αγωνίες μας. Ας αφήσουμε την Αγάπη που κρύβεται σε μια μικρή σκοτεινή γωνίτσα μέσα μας, να ξεμυτίσει, να βγει στην επιφάνεια, να δει το φως της ημέρας και του Ήλιου… Ίσως τότε να αρχίσουμε να ελπίζουμε ξανά ότι όλα μπορούν να αλλάξουν!
Ένα υπέροχο βιβλίο, ύμνος στις ανθρώπινες αξίες και στην κινητήριο δύναμη των πάντων: την Αγάπη.
Η Βιβή Κουτσούρη γεννήθηκε το 1979 στην Κέρκυρα, όπου και σήμερα ζει. Από μικρή έδειχνε να αγαπά τα γράμματα ενώ ιδιαίτερα τη γοήτευαν οι θετικές επιστήμες. Έτσι νόμιζε τουλάχιστον! Τα εφηβικά της όνειρα έφτασαν μέχρι το απέναντι λιμάνι, εκεί που με πολύ μεράκι σπούδασε τη θάλασσα και τους οργανισμούς της παίρνοντας τελικά το πτυχίο του ιχθυολόγου. Αργότερα, συνέχισε τις σπουδές της στη Σκοτία μελετώντας τι άλλο, τη θάλασσα και πάλι!
Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται στην Κέρκυρα στο αντικείμενο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που ιδιαίτερα αγαπά. Το γράψιμο και η μουσική είναι το άλλο της πρόσωπο.

Συγγραφέας: Κουτσούρη Βιβή
Εκδότης: Ενάλιος
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-536-420-4
Σελίδες: 338
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Συμβουλευτική
Σειρές: Ευ Ζην

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.31 €