Μπλα μπλα κουτσομπολιά για διασημότητες

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό περιέχει εύθυμα, ζουμερά και αλλόκοτα στοιχεία για τη ζωή διασήμων Ελλήνων και ξένων. Ενδιαφέρουσες και παράξενες πληροφορίες για τη ζωή δημοφιλών προσωπικοτήτων: που έχουν πάει, με ποιον, τι έχουν κάνει, πώς το έκαναν και πολλά ακόμη. Έτσι, ο κάθε αναγνώστης μπορεί να γίνει η ψυχή των πάρτυ και των φιλικών συγκεντρώσεων, αλλά και άσσος στα παιχνίδια γνώσεων. Δεν θα βρεθεί ποτέ σε αμηχανία, θα ξεπερνά με ευκολία τις άβολες στιγμές σιωπής, και πάντα θα έχει κάτι να πει για να σπάσει ο πάγος.
Και πράγματι, τώρα που μιλάμε για πάγο, ξέρατε ότι η πρώτη δουλειά του Γιώργου Νταλάρα ήταν να μεταφέρει πάγο; Ότι ο Ο Ρότζερ Μουρ φοβάται τα ύψη και έπρεπε να παίρνει βάλιουμ για να αντεπεξέλθει στα γυρίσματα των ταινιών Τζέημς Μποντ; Ότι τον Οκτώβριο του 2004, η Πάρις Χίλτον έκανε σήμα κατατεθέν της την φράση “That’s hot” και ότι ο Ουώλτ Ντίσνεϋ φοβόταν τα ποντίκια;
Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στις πικάντικες σελίδες αυτού του γεμάτο “άχρηστες” μα ταυτοχρόνως κι απίστευτα χρήσιμες πληροφορίες.

Μεταφραστής: Μανιάτη Ράνια
Εκδότης: Τερζόπουλος Βιβλία
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-7220-88-9
Σελίδες: 192
Σχήμα: 17χ13
Κατηγορίες: Αποφθέγματα
Σειρές: Χαρούμενα Βιβλία για Χαρούμενους Ανθρώπους

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.44 €