Μια στάλα κουράγιο

Περιγραφή
Η ζωή έχει αρκετές καλές στιγμές, αλλά δεν λείπουν και οι άσχημες. Ο μόνος τρόπος για να τις αντιμετωπίσουμε είναι το θάρρος, το αληθινό θάρρος.
Ο Μπράντλεϊ Τρέβορ Γκριβ χρησιμοποιεί το γνωστό υπαινικτικό και χιουμοριστικό στιλ του για να μας δείξει πώς να επιστρατεύσουμε το γενναίο εαυτό μας και να προχωρήσουμε στη ζωή μας υπερπηδώντας τα εμπόδια. Αναγνωρίζει την οικουμενικότητα του φόβου, της απώλειας, της οδύνης και του άγχους όμως, με ευστροφία και σθένος, μας πείθει να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που οδηγεί στη σιδερένια θέληση, το γνήσιο θάρρος και το αστείρευτο πάθος.
Το “Μια στάλα κουράγιο” σε προκαλεί να το ξεφυλλίσεις στις δύσκολες στιγμές, τότε που η απελπισία σε ωθεί να κουκουλωθείς κάτω από τις κουβέρτες αντί ν’ αντικρίσεις ξανά τον κόσμο. Ιδανικό ανάγνωσμα για όσους καλούνται να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο τις δυσκολίες της ζωής.
Ο Μπράντλι Τρέβορ Γκριβ, εκτός από συγγραφέας συναρπαστικών και ψυχαγωγικών βιβλίων, αρκετά από τα οποία έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπεστ σέλερ, τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., είναι επίσης καλλιτέχνης, σκιτσογράφος, δημιουργός και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, σχεδιαστής επίπλων και παιχνιδιών, σεναριογράφος και πρώην αλεξιπτωτιστής.
Ζει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Συγγραφέας: Greive Bradley Trevor
Μεταφραστής: Οικονόμου Καίτη
Εκδότης: Φυτράκης Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-535-560-4
Σελίδες: 116
Σχήμα: 16χ16
Κατηγορίες: Αποφθέγματα, Ζώα – Φωτογραφικά λευκώματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.32 €