Μια παρέα από ποντίκια παίζει με την Αλφαβήτα

Περιγραφή
Μα, είναι δυνατόν, μια παρέα από ποντίκια να παίζουν με την Αλφαβήτα;
Ναι, και θα σας παρασύρουν κι εσάς στο μαγικό κόσμο της γραφής και της ανάγνωσης.
Λοιπόν, τι λέτε; Θα έρθετε μαζί μας στην Ποντικούπολη;
Το ταξίδι μας αρχίζει απ’ τη στιγμή που θα ανοίξετε την πρώτη σελίδα…
Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τους μικρούς μαθητές της πρώτης σχολικής ηλικίας. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν σωστά και να γνωρίσουν τη μεγάλη περιπέτεια της γραφής. Ακολουθήστε τα παιδιά μιας τάξης νηπιαγωγείου και τα 4 παράξενα ποντικάκια, που θα σας ξεναγήσουν στα 24 γράμματα της αλφαβήτας, μέσα από ασκήσεις πρώτης γραφής και ανάγνωσης, παιχνίδια με λέξεις και ποιήματα – ιστορίες για το κάθε γράμμα.Η Φαίη Χανή γεννήθηκε στις 7-5-69 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός από το 1994 σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία ενώ από το 2000 στη δημόσια εκπαίδευση.
Παράλληλα συνεργάστηκε με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) από το 1994 εως το 1999 παρουσιάζοντας σε εκθέσεις βιβλίου “Τα παραμύθια της γαλάζιας γραμμής” και συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος “Μ’ ένα βιβλίο πετάω”. Έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, που πλαισιώνονταν πάντα από κατασκευές – μικρά ταξίδια στον κόσμο των εικαστικών. Από το 1999 έως σήμερα συνεργάζεται με το Δήμο Πετρούπολης, οργανώνοντας και υλοποιώντας προγράμματα εικαστικών για το “Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης” που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Συνεργάζεται με το διμηνιαίο παιδαγωγικό περιοδικό “Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού”, εκδόσεις Ωρίων -στήλη χειροτεχνίας.
Διδάσκει τεχνικά και εικαστική αγωγή σε δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), ειδικότητα προσχολική αγωγή – δραστηριότητες δημιουργίας και έκφρασης.

Συγγραφέας: Χανή Φαίη Α.
Εικονογράφος: Χανή Φαίη Α.
Εκδότης: Βιβλιόφωνο
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-6714-61-6
Σελίδες: 120
Σχήμα: 29χ21
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.30 €