Μια μικρή απερισκεψία

Περιγραφή
Η Άλι Κίνγκστον είναι δυστυχισμένη. Εντελώς δυστυχισμένη. Κι ούτε που ξέρει γιατί. Έχει έναν ευτυχισμένο γάμο, τρία υπέροχα παιδιά, αλλά εκείνη νιώθει χάλια. Και μια μέρα, που κάθεται σ’ ένα καφέ και κλαίει τη μοίρα της πάνω από ένα φλιτζάνι καπουτσίνο, γνωρίζει τον Κρίστιαν…
Δεν φταίει εκείνη που θα την προσέξει, ούτε που θα την πείσει να βγει μαζί του ραντεβού. Στο κάτω κάτω δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα να πέφτει στα πόδια σου ένας κούκλος δεκαπέντε χρόνια νεότερός σου!
Ο Έντ όμως, ο άντρας της, το ανακαλύπτει και τρελαίνεται. Πιστεύοντας πως μεταξύ τους τρέχει κάτι σοβαρό, τη διώχνει από το σπίτι. Και η Άλι -τι να κάνει;- πάει… στον Κρίστιαν. Κι αυτό που άρχισε σαν μια μικρή απερισκεψία μετατρέπεται στα καλά καθούμενα σε σχέση!
Φίλοι και συγγενείς κάνουν τα πάντα για να τους τα ξαναφτιάξουν. Αλλά την ίδια ώρα που η μέχρι πρότινος συντηρητική κυρία Κίνγκστον ακούει Έμινεμ και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μποέμικη ζωή του καλού της, ο σύζυγός της δέχεται κι εκείνος κάποιες…. ενδιαφέρουσες προτάσεις από τρυφερές υπάρξεις που θέλουν να μοιραστούν τη μοναξιά του.
Κι αν δεν βάλει το χεράκι της η μοίρα, ο Εντ και η Άλι πάνε σίγουρα για οριστική διάλυση…
Η Κάρολ Μάθιους εργάστηκε για χρόνια ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκπομπών στην τηλεόραση, πριν αφοσιωθεί στη συγγραφική τέχνη. Έχει γράψει δεκατρία μυθιστορήματα καθώς και διηγήματα και σενάρια για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Τα βιβλία της κυκλοφορούν ήδη με επιτυχία σε 24 χώρες, ενώ διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά. Το “Ο γάμος της ξαδέρφης μου” και “Το πιο γλυκό ταμπού” μπήκαν στον κατάλογο των μπεστ σέλερ των “New York Times” και της “USA Today” και πρόκειται να μεταφερθούν στον κινηματογράφο, όπως και το “Μια μικρή απερισκεψία”, το οποίο ήταν στα πρώτα πέντε της λίστας των “Sunday Times” και στην πρώτη θέση της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων WH Smith. Το “Έρωτας μετά μουσικής” ήταν υποψήφιο για το βραβείο αισθηματικού μυθιστορήματος RNA του 2007.
Ζει στο Μίλτον Κέινς της Βρετανίας, κοντά στο Λονδίνο.

Συγγραφέας: Matthews Carole
Μεταφραστής: Τόμπρου Βάκυ
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-450-754-0
Σελίδες: 507
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Bell Best Seller

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.76 €