Μια γυναίκα χωρίς παρελθόν

Περιγραφή
Μετά το θάνατο του συζύγου της, του Πιέρο Φαλκόνε, ενός πάμπλουτου Ιταλού αριστοκράτη ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από δέκα χρόνια, η Αντριάνα διοικεί τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις Φαλκόνε με σιδερένια πυγμή.
Οι ανταγωνιστές της είναι πολλοί και επικίνδυνοι. Αλλά αυτός που η Αντριάνα φοβάται περισσότερο απ’ όλους είναι ο Θορν Γουέστον. Γιατί ο επιχειρηματικός ανταγωνισμός δεν αρκεί για να δικαιολογήσει το μένος με το οποίο τη μάχεται αυτός ο άντρας. Εξίσου ανεξήγητη είναι η διφορούμενη στάση του απέναντί της, άλλοτε γεμάτη απέχθεια και άλλοτε προστατευτική. Προβληματισμένη απ’ όλα αυτά, η νεαρή γυναίκα αποφασίζει να αναζητήσει την άκρη του νήματος στο παρελθόν.
Κι εκεί είναι που, λίγο λίγο, όλα τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους και στο κέντρο σύντομα εμφανίζεται, μέσα από τις σελίδες ενός παλιού ημερολογίου, η φωτεινή φιγούρα της Τζούλια, μιας ανεξάρτητης και τολμηρής γυναίκας με την οποία ο Πιέρο Φαλκόνε διατηρούσε κάποτε μια μυστική, παθιασμένη σχέση.
Έτσι η Αντριάνα μαθαίνει την αλήθεια… και το μυστικό που τρέφει το μίσος του Θορν επί τόσα χρόνια…H Sally Fairchild, δημοσιογράφος από είκοσι ετών, άρχισε να γράφει μυθιστορήματα δέκα χρόνια αργότερα, αφού απέκτησε τρία παιδιά και ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου μαζί με τον άντρα της. Η αγάπη της για τους μακρινούς ορίζοντες αποτελεί για κείνη διαρκή πηγή έμπνευσης. Παράλληλα με τη συγγραφική της καριέρα, ασχολείται με την προβολή και προώθηση του έργου πολλών γνωστών συγγραφέων. Ζει στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγγραφέας: Fairchild Sally
Μεταφραστής: Σπυριδάκη Χριστίνα
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-620-162-7
Σελίδες: 300
Σχήμα: 19χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Silk

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.07 €