Μη μιλήσεις σε κανέναν

Περιγραφή
Συνέβη καθώς κολυμπούσαν στη λίμνη, στο φως του φεγγαριού. Ένιωθαν ασφαλείς. Προστατευμένοι. Ερωτευμένοι. Ως τη στιγμή που ακούστηκε ν’ ανοίγει η πόρτα ενός αυτοκινήτου. Και ο εφιάλτης άρχισε…
Οκτώ χρόνια μετά, ο δόκτωρ Ντέιβιντ Μπεκ βασανίζεται ακόμη από την ανάμνηση εκείνης της νύχτας που η γυναίκα του χάθηκε μπροστά στα μάτια του. Το πτώμα της βρέθηκε και αναγνωρίστηκε, η υπόθεση έκλεισε, αλλά οι απελπισμένες κραυγές της, η αγωνία, ο πόνος συνεχίζουν να τον κυνηγούν.
Και τώρα, ακόμα κι αν θέλει να ξεχάσει, δεν μπορεί: ένα μήνυμα έχει εμφανιστεί στον υπολογιστή του – μια φράση που μόνο η νεκρή γυναίκα του θα μπορούσε να γνωρίζει και που τον βάζει στον πειρασμό να πιστέψει το αδύνατο: ότι η Ελίζαμπεθ είναι ζωντανή… […]Ο Χάρλαν Κομπέν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσι και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Κολέγιο Άμχερστ. Είναι ο πρώτος συγγραφέας στην ιστορία που έχει τιμηθεί και με τα τρία σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας, το Άντονι, το Έντγκαρ και το Σέιμους. Κέρδισε επίσης το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Συγγραφέα του W.H. Smith. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από είκοσι δύο γλώσσες. Ζει στο Νιου Τζέρσι με τη σύζυγό του Ανν και τα τέσσερα παιδιά τους.

Συγγραφέας: Coben Harlan
Μεταφραστής: Κωνσταντέας Πητ
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-450-732-Χ
Σελίδες: 377
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Bell Best Seller

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.14 €