Με πυξίδα το φως

Περιγραφή
Δράκοι και Άγιοι, δυνάμεις του σκότους και δυνάμεις του Φωτός, υπερκόσμια στοιχειά και πνευματικοί οδηγοί, σκιές της νύχτας και φωταψίες καλοκαιρινής αυγής, βρυχηθμοί θηρίων και ωσαννά, δύσβατα μονοπάτια και κάμποι Φωτός, αγκάθια και αγκαλιές, αδελφοί µας στο ρόλο του διώκτη ή του δυνάστη και αδελφοί µας στο ρόλο του προστάτη ή του υπερασπιστή, θλίψη και χαρά, δάκρυα και γέλια, αδιέξοδα και ελπίδες, σκοτάδι και Φως.
Και σ’ όλα αυτά εμείς έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής. Εμείς έχουμε το τιμόνι και το χειριστήριο
της κάθε έκφανσης µέσω της σκέψης, του λόγου, του συναισθήματος και της όποιας τελούμενης πράξης.
Εμείς και μόνον εμείς οδηγούμε τη ζωή µας.
Ευχαριστώ το Μεγαλείο Του που µας εμπιστεύεται και µας αγαπά τόσο.
Τώρα ξέρω ότι οι ποιότητες που επιλέχθηκαν και καλλιεργήθηκαν σε περασμένες βιώσεις είναι αποσκευές της ψυχής και αιώνια παρακαταθήκη. Υπάρχουν εκεί πάντα, αρκεί να εργαστώ για να τις περάσω στην εδώ συνείδησή μου, αρκεί να προσπαθήσω για να αντλήσω Φως απ’ τον Ανώτερο Εαυτό μου.
Τώρα προσπαθώ να μην ασεβώ έστω και με αθώα αγανάκτηση. Τώρα ξέρω ότι εκτελώ το πρόγραμμά μου, το πρόγραμμα που Εγώ επέλεξα γι’ αυτή τη βίωση πριν περάσω στην ύλη κι αυτή τη φορά. Τώρα ξέρω ότι ο Νόμος για μένα “Εγώ ειμί”. Τώρα αντιλαμβάνομαι και αναγνωρίζω το Νόμο της Ανταπόδοσης σαν Νόμο Εναρμόνισης και όχι σαν τιμωρία. Τώρα ευχαριστώ για τις ευκαιρίες και τα μαθήματα που μου προσφέρθηκαν, όσο κι αν επαναστατούσα τις ώρες των μαχών. Τώρα μπορώ να αντλώ…Ο Πάρις (Παρασκευάς) Κατσίβελος είναι ηθοποιός και καθηγητής Δραματικής Τέχνης. Κατάγεται από τη Θάσο. Σπούδασε Υποκριτική, Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία – Ενδυματολογία, Μονωδία – Μελοδραματική, Κινησιολογία – Χορογραφία, Σκηνική Αγωγή και Αγωγή του Λόγου. Συμμετείχε, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε σεμινάρια, εργαστήρια, συμπόσια και συνέδρια σχολών, συστημάτων, ρευμάτων και τεχνοτροπιών της θεατρικής τέχνης, αλλά και ψυχολογίας, φιλοσοφίας και παραψυχολογίας.
Έπαιξε στο παρελθόν σε είκοσι δύο θεατρικές και σαράντα τρεις τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες και σε αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές συνεχείας και αυτοτελείς. Υπήρξε μόνιμος εκφωνητής και επιμελητής των ραδιοφωνικών εκπομπών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για είκοσι οκτώ χρόνια.
Διδάσκει Υποκριτική, Αγωγή του Λόγου και Εξειδικευμένα Εργαστήρια Δραματικής Τέχνης σε Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης, Θεατρικά Εργαστήρια και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Ερευνά και κινείται σε χώρους εσωτερικής γνώσης από την εφηβεία του.

Συγγραφέας: Κατσίβελος Πάρις
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-14-2306-0
Σελίδες: 429
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Πνευματισμός
Σειρές: Ψυχολογία – Εσωτερισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.73 €