Μετά τη ζωή τι;

Περιγραφή
Τούτο το βιβλίο έχει να κάνει με σένα. Έχει να κάνει με όλα εκείνα τα εκπληκτικά πράγματα που η φημισμένη και στις πέντε ηπείρους διαισθητική σύμβουλος και πνευματική δασκάλα Σίλβια Μπράουν, έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους και έχει αλλάξει τη ζωή τους. Έχει να κάνει με την αποκάλυψη πηγών δύναμης που έχεις και δεν τις γνωρίζεις, καθώς και με τον ομφάλιο λώρο σου με τον πνευματικό κόσμο των αγγέλων.
Έχει να κάνει με την εσωτερική σου ενέργεια, αυτή που επηρεάζει την καθημερινή σου ζωή, αυτή από την οποία αντλείς τη δύναμη που σε ωθεί ψηλά. […]Η Σίλβια Μπράουν εργάζεται ως διαισθητική σύμβουλος επί σαράντα χρόνια. Έχει εμφανιστεί στις τηλεοπτικές εκπομπές The Montel Williams Show, Sally Jessy Raphael, Unsolved Mysteries, CNN, Entertainment Tonight. Έχει γράψει το “Adventures of a Phychic” (Οι περιπέτειες μιας διαισθητικού), που έχει γίνει μπεστ σέλερ.
Η Σίλβια Μπράουν έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να πιστέψουν. Τώρα η συγγραφέας των μπεστ σέλερ αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί στον κόσμο μας η ψυχική ενέργεια, πως επηρεάζει την καθημερινή ζωή μας και πως μπορούμε να αντλήσουμε τη δύναμή της.

Συγγραφέας: Browne Sylvia
Μεταφραστής: Καρακατσάνη Ρένα
Εκδότης: Η Δυναμική της Επιτυχίας
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-7604-44-Χ
Σελίδες: 368
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Επιτυχία και προσωπικότητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.96 €