Μαντικές κάρτες αρχαγγέλων

Περιγραφή

Τράπουλα 45 Καρτών και Εγχειρίδιο. Οι αρχάγγελοι είναι πολύ, σοφοί και στοργικοί οδηγοί, οι οποίοι μπορούν να σας παρακινήσουν και να σας θεραπευόσουν με αξιοθαύμαστους τρόπους. Αυτή η τράπουλα των 45 καρτών της Ντορίν Βίρτσιου θα σας φέρει κοντά με τους 15 αρχαγγέλους, θα σας μεταφέρει μηνύματα από αυτούς, θα σας βοηθήσει να τους καλέσετε και θα απαντήσει σε μερικά από τα σημαντικά ερωτήματα της ζωής σας. Θα μάθετε πως να διενεργήσετε με ακρίβεια μια αρχαγγελική ανάγνωση για τον εαυτό σας και για τους άλλους, αξιοποιώντας την συνδρομή του εσώκλειστου εγχειριδίου οδηγιών

Η Ντορίν Βέρτσιου, Ph. D έχει τρία πανεπιστημιακά πτυχία στη συμβουλευτική ψυχολογία. Στη συγγραφική και τη θεραπευτική της δουλειά, καθώς και στα σεμινάριά της, εργάζεται με τον κόσμο των αγγέλων και των πνευμάτων. Η Ντορίν διδάσκει τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης πώς να ακούνε, να βλέπουν, να αισθάνονται και να γνωρίζουν τα μηνύματα του πνευματικού κόσμου. Επίσης διοργανώνει σεμινάρια στη Χαβάη, όπου όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν παρέα με τα δελφίνια.
Η Ντορίν έχει εμφανιστεί στο CNN, στο The View, στο Oprah και σε άλλα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα, όπου συχνά αποκαλείται “η κυρία των αγγέλων”. Επίσης, έχουν δημοσιευτεί άρθρα της σε περιοδικά όπως τα Redbook, Glamour, McCalls, Mademoiselle κ.α.

Συγγραφέας: Virtue Doreen
Εκδότης: Αναγνώστης
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN:
Σελίδες:
Κατηγορίες: Πνευματισμός, Αυτογνωσία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.38 €