Μαθαίνω τους μήνες και τις εποχές σαν ποίημα

Περιγραφή

Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας, με πολύχρωμα σκίτσα και απλά, διασκεδαστικά ποιήματα, φέρνει τα μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τους μήνες και τις εποχές του χρόνου. Μέσα στις σελίδες του, το παιδί μαθαίνει όχι μόνο τις ονομασίες αλλά και τα κυριότερα χαρακτηριστικά κάθε μήνα, όπως είναι οι γιορτές, συνδυάζει τους μήνες με τις εποχές και αποκτά την αίσθηση του χρόνου που περνά και επαναλαμβάνεται. Τα μικρά ποιήματα βοηθούν ώστε η διαδικασία της μάθησης να γίνει πιο εύκολη και πολύ πιο διασκεδαστική. Το ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει το παιδί την έννοια του έτους.

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, όταν ήταν ακόμα μια όμορφη πόλη. Παρακολούθησε μαθήματα αρχιτεκτονικής και γραφικών τεχνών στην Αγγλία και έχει πάρει Δίπλωμα Δραματικής Σχολής. Εργάστηκε ως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής και τηλεπαρουσιαστής. Για πολλά χρόνια υπήρξε διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων σε μεγάλη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και διευθύνων σύμβουλος διαφημιστικής εταιρείας. Από το 1986 ως το 1989 και από το 2001 ως σήμερα επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή “Ουράνιο Τόξο”, που τιμήθηκε δυο φορές (2005 και 2008) με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής.

Συγγραφέας: Δημόπουλος Χρήστος
Εικονογράφος: Weinstein Mark
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 618-010-702-9
Σελίδες: 32
Σχήμα: 28×21
Κατηγορίες: Γεωμετρικά σχήματα – Βιβλία για παιδιά, Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Παιδικά βιβλία, Ελληνικά, Χρώματα
Σειρές: Μαθαίνω… σαν Ποίημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.04 €