Μαθήματα πυρηνικής ιατρικής

Περιγραφή
Η εξέλιξη της τεχνολογίας και φαρμακολογίας άλλαξαν την άσκηση της ιατρικής και τις απαιτήσεις στην καθημερινή διαγνωστική. Όλα αυτά έδωσαν το έναυσμα και την παραίνεση για την συγγραφή της Β’ Έκδοσης των Μαθημάτων πυρηνικών ιατρικής. Σκοπός του βιβλίου είναι η εκμάθηση της εκτέλεσης και ταυτόχρονα η εκτίμηση του αποτελέσματος των εξετάσεων πυρηνικής ιατρικής. Η αναβαθμισμένη Β’ έκδοση περιέχει τεκμηριωμένες και επίκαιρες γνώσεις που αφορούν την απεικόνιση των παθήσεων με σύγχρονες μεθόδους πυρηνικής ιατρικής. Δεδομένου ότι κύρια απευθύνεται σε νέους επιστήμονες δόθηκε έμφαση στην απλότητα και χρηστικότητα της παρουσίασης των θεματικών ενοτήτων με σαφή διδακτικό τρόπο, με πίνακες, με σχέδια και με διευκρινιστικές περιλήψεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Εύχομαι να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα σε φοιτητές, σε νέους Πυρηνικούς Ιατρούς, σε ιατρούς συναφών ειδικοτήτων καθώς και δημιουργικό ερέθισμα για περαιτέρω μελέτη.Η Λήδα Γώγου σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εκπόνησε την διδακτορική της διατριβή. Στο τέλος της ειδικότητάς της εργάστηκε για 4 χρόνια σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία στη Γαλλία (Πανεπιστήμια Paris VI και Paris VII) και δίδαξε Πυρηνική Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Dijon. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο αντικαρκινικό νοσοκομείο “Μεταξά”.
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ως σήμερα έχει τακτική συνεργασία με πανεπιστημιακές κλινικές στη Λιέγη και τις Βρυξέλλες σε τομείς παρακολούθησης νέων θεραπειών με σύγχρονες τεχνολογίες.
Από το 1994 είναι καθηγήτρια στο τμήμα Ραδιολογίας-Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και εργάζεται σε μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες του ιδιωτικού τομέα. Είναι συγγραφέας επιστημονικών συγγραμμάτων και έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά.

Συγγραφέας: Γώγου Λήδα
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-351-954-5
Σελίδες: 330
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Πυρηνική ιατρική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 25.16 €