Μέθοδοι έρευνας αγοράς

Περιγραφή
Ο Βλάσης Σταθακόπουλος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ όπου έλαβε το πτυχίο ΜΒΑ από το Arizona State University και στη συνέχεια το Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) από το University fo Arizona. Το 1990 ανακηρύχθηκε Doctoral Consortium Fellow της Αμερικανικής Εταιρείας Μάρκετινγκ (American Marketing Association).
Από το 1990 έως το 1991 δίδασκε μάρκετινγκ στο University of Arizona. Στη συνέχεια, την χρονική περίοδο απο το 1991 έως και το 1994 δίδαξε μάρκετινγκ, τόσο σε προπτυχιακό επίπεδο όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of Hartford των ΗΠΑ. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή -αμερικανικά και ευρωπαϊκά- επιστημονικά περιοδικά. Επίσης έχει κάνει δημοσιεύσεις σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων, καθώς και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια.
Έχει δε γράψει δύο βιβλία στο χώρο του μάρκετινγκ και των πωλήσεων. Ακόμη έχει διατελέσει κριτής επιστημονικών εργασιών σε πολλά συνέδρια στις ΗΠΑ.
Έχει συμβουλεύσει σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και έχει εκπαιδεύσει πολλά μεσαία, ανώτερα και ανώτατα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, σε θέματα μάρκετινγκ, πωλήσεων και εξυπηρέτησης του πελάτη. Το ερευνητικό, διδακτικό και επαγγελματικό του ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο χώρο της διοίκησης των πωλήσεων, της στρατηγικής του μάρκετινγκ, του μάρκετινγκ μάνατζμεντ, της έρευνας αγοράς, της συμπεριφοράς του καταναλωτή και της διαφήμισης.
Τέλος ο κ. Σταθακόπουλος είναι μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Μάρκετινγκ (American Marketing Association) και της Αμερικανικής Ακαδημίας της Επιστήμης του Μάρκετινγκ (Academy of Marketing Science).

Συγγραφέας: Σταθακόπουλος Βλάσης
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-351-124-2
Σελίδες: 279
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Έρευνα – Μεθοδολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.11 €