Μάνατζμεντ της κρίσης

Περιγραφή
Το παρόν βιβλίο αποτελεί συλλογικό έργο και περιέχει άρθρα που γράφτηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδευτεί πολλή μελάνη για το θέμα της κρίσης, δηλαδή πώς δημιουργήθηκε και πώς θα βρεθεί λύση εξόδου. Εν τω μεταξύ προβλέψεις έχουν διαψευσθεί, συμφωνίες έχουν ακυρωθεί, η οικονομική κρίση διαγνώσθηκε ως πρόβλημα συστημικό της Ευρώπης, τα θεωρούμενα ως στέρεα οικονομικά θεμέλια των Δυτικών οικονομικών αποδείχθηκαν σαθρά, η κοινωνία αντιδρά, και οι ηγέτες, έκπληκτοι από τις ραγδαίες εξελίξεις, προσπαθούν να βρουν το βέλτιστο μείγμα πολιτικής για να επαναφέρουν την ισορροπία στην Ευρωζώνη.
Οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, μαθηματικοί, επιστήμονες διοίκησης έχουν προτείνει πολλές ιδέες και λύσεις μέσα από βιβλία και άρθρα στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο.
Ο συλλογικός αυτός τόμος φιλοδοξεί μέσα από την παράθεση στοιχείων ή την ανάλυση ευρημάτων ερευνών να δώσει βασικές οδηγίες διαχείρισης αυτής της κρίσης. Αν και, μερικές φορές, οι ταχείες εξελίξεις ή οι ανατροπές σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο διαφοροποιούν τα νούμερα, η ουσία και οι επιπτώσεις παραμένουν κατά κύριο λόγο οι ίδιες. Κι αυτό που ενδιαφέρει τον αναγνώστη είναι να πάρει τις κατάλληλες πληροφορίες για το πώς θα εξασφαλίσει τα χρήματά του, πώς θα επωφεληθεί από τις ευκαιρίες της κρίσης, πώς θα κάνει βιώσιμη την επιχείρησή του, πώς θα διαχειριστεί το ρίσκο νέων επενδύσεων, πώς να αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες με τις οποίες τον βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ.
Το παρόν εγχειρίδιο μάνατζμεντ της κρίσης απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να κατανοήσει θέματα που σχετίζονται με την παρούσα οικονομική κρίση, ενώ προτείνει τρόπους εξόδου της χώρας από την κρίση, με στόχο πάντα την επιστροφή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Αγγελάκης Γεώργιος, Ατσαλάκη Ιωάννα Γ., Ατσαλάκης Γιώργος, Γαγάνης Χρυσοβαλάντης Π., Δούμπος Μιχάλης, Δράκος Περικλής, Ζοπουνίδης Κωνσταντίνος, Λεμονάκης Χρήστος Μ., Μπάλλα Βασιλική, Μπαουράκης Γεώργιος, Πασιούρας Φώτιος, Ψιμάρνη – Βούλγαρη Φωτεινή
Επιμελητής: Ζοπουνίδης Κωνσταντίνος
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-351-885-9
Σελίδες: 207
Σχήμα: 24χ17

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.56 €