Μάθετε το Red Hat Fedora 4 Linux

Περιγραφή
Μέσα σε λίγο, μόνο, χρόνο μπορείτε να μάθετε πώς να εγκαθιστάτε και να γίνετε παραγωγικοί με τη δωρεάν διανομή του Linux, Red Hat Fedora Core 4. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε το OpenOffice.org για επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις, καθώς και το Firefox για περιήγηση στο Web και το Evolution για e-mail.
Χρησιμοποιώντας μια άμεση, βήμα προς βήμα, προσέγγιση, κάθε κεφάλαιο του βιβλίου κτίζει πάνω στα προηγούμενα κεφάλαια, σας καθοδηγεί με σαφήνεια τι πρέπει να κάνετε και σας επιτρέπει να μάθετε τα βασικά της εργασίας σε περιβάλλον Linux, χωρίς να απαιτεί να διαθέτετε κάποια προηγούμενη εμπειρία στο θέμα. Για να καταστήσουμε την εκμάθησή σας ακόμη πιο εύκολη, το DVD του βιβλίου περιέχει μια πλήρη, δωρεάν, αδειοδοτημένη έκδοση του Fedora Core 4.
Μάθετε πώς…
-Να δημιουργείτε χώρο σε έναν υπάρχοντα υπολογιστή και να εγκαθιστάτε τη διανομή του Fedora Linux σε αυτόν.
-Να χρησιμοποιείτε το OpenOffice.org και άλλα εργαλεία αύξησης της παραγωγικότητας για να δημιουργείτε έγγραφα και υπολογιστικά φύλλα υψηλής ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα να διατηρείτε τη συμβατότητα με άλλα δημοφιλή πακέτα γραφείου.
-Να χρησιμοποιείτε το διαχειριστή αρχείων για να διαχειρίζεστε τα αρχεία και τους καταλόγους σας.
-Να διαχειρίζεστε το σύστημα Fedora.
-Να κάνετε περιήγηση στο Web με το Firefox.
-Να στέλνετε e-mail με το Evolution.
-Να χρησιμοποιείτε εργαλεία πολυμέσων για να ακούτε μουσική και να προβάλετε και να επεξεργάζεστε εικόνες.
-Να χρησιμοποιείτε το κέλυφος του Linux για να απλοποιείτε τις περίπλοκες καθημερινές σας εργασίες.O Aron Hsiao είναι επιχειρηματίας υπολογιστών και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα δικτύωσης με γνώσεις λειτουργικών συστημάτων τύπου Unix, που έχει αρχίσει να ασχολείται με το θέμα από τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Έχει εργαστεί τόσο ως ελεύθερος επαγγελματίας, όσο και ως ιδιοκτήτης επιχειρήσεων σε θέματα υλικού και λογισμικού υπολογιστών, στην ανάπτυξη λογισμικού πραγματικού χρόνου, στην ανάπτυξη δικτύων, στην ανάπτυξη για το Internet και στο Internet μάρκετινγκ. Είναι επίσης συγγραφέας επιτυχημένων βιβλίων υπολογιστών.

Συγγραφέας: Hsiao Aron
Μεταφραστής: Σαμαράς Γιάννης Β.
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-512-475-0
Σελίδες: 712
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα
Σειρές: Όλα σε Ένα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 30.24 €