Λύκος ή πρόβατο;

Περιγραφή
Ένα αριστοτεχνικά γραμμένος ερωτικός κώδικας.
Το απόλυτο εγχειρίδιο προς ερωτικούς ναυτιλλομένους παντός καιρού!
Το βιβλίο σταθμός για χιλιάδες αναγνώστες που άλλαξε την ζωή τους!
Ένα βιβλίο για παντρεμένους, χωρισμένους, ελεύθερους κι ελεύθερες αλλά πάντα φιλόδοξους εραστές!…Ο Αναστάσης Α. Μαρασλής είναι επιχειρηματίας ασφαλιστικών και ναυτιλιακών υπηρεσιών με πολλές διακρίσεις και αναφορές του ονόματός του από την ημερήσια ναυτιλιακή εφημερίδα του Λονδίνου Lloyd’s List αλλά και την Trade Winds της Νορβηγίας. Άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στη Ναυτεμπορική και στο κλαδικό περιοδικό ΝΑΥΣ.
Ως έφηβος υπήρξε αθλητής του Γ.Σ. Κερατσινίου και πρώτευσε σε πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες στίβου στο αγώνισμα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων.
Διατέλεσε επί σειρά ετών κορυφαίος ασφαλιστής πλοίων και γενικών ασφαλειών συνεργαζόμενος με γνωστό όμιλο ασφαλιστικών εταιρειών. Από το 1991 έως σήμερα διαχειρίζεται τρεις εταιρείες των οποίων είναι και μέτοχος.
Διατέλεσε κύριος ομιλητής στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά. Επίσης, υπήρξε ανταποκριτής των Lloyd’s του Λονδίνου στην Ελλάδα επί σειρά ετών.
Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, γνωστικών σπουδών, μάρκετινγκ και πωλήσεων και έχει βραβευτεί πολλές φορές στον επαγγελματικό στίβο που αναπτύσσει δραστηριότητες τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια.
Ζει με τη σύζυγό του και το γιο τους σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο του 1908 στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Επίσης έχει μια κόρη που υπεραγαπά από παλιότερη ερωτική του σχέση με γνωστή ηθοποιό.
Ανήσυχο πνεύμα, του αρέσει να φιλοσοφεί και να καταγράφει τις σκέψεις του από τα εφηβικά του χρόνια. Του αρέσει να διαβάζει, να γράφει, να μαγειρεύει, τα σπορ, το θέατρο, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια. Έλκεται από καθετί αυθεντικό και, ως οικολόγος, από τις ομορφιές της φύσης και το θαύμα της ζωής.

Συγγραφέας: Μαρασλής Αναστάσης
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 960-93-6759-3
Σελίδες: 232
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διαπροσωπικές σχέσεις, Άνδρες – Ψυχολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.36 €