Λεξικό της ψυχολογίας

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να αποτελέσει μια βασική πηγή πληροφόρησης για ερευνητικά δεδομένα και πορίσματα της επιστήμης της ψυχολογίας και για ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών.
Απευθύνεται:
– στο μαθητή του Λυκείου, που ξεκινώντας από τη λέξη-λήμμα, αναζητά πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν.
– στο φοιτητή, που πέρα από τις επιστημονικές πληροφορίες, θα βρει την επιστημονική ορολογία σε τρεις επιπλέον γλώσσες, καθώς και πλούσια ελληνική και ξένη βιβλιογραφία.
– στον ειδικό επιστήμονα και τον εκπαιδευτικό, στον οποίο προσφέρει τα τελευταία πορίσματα και τους προβληματισμούς της επιστημονικής έρευνας σε πολλά επίκαιρα και καίρια θέματα.
– στους γονείς, που αναζητούν υπεύθυνη ενημέρωση για θέματα αγωγής των παιδιών και για την αντιμετώπιση καθημερινών τους προβλημάτων.
– σε κάθε αναγνώστη και φίλο του βιβλίου, στον οποίο προσφέρει μια πλούσια πληροφόρηση για θέματα της καθημερινής ατομικής και κοινωνικής ζωής με κριτικές επισημάνσεις.Ο Νίκος Παπαδόπουλος, Dipl. Psych..Dr. Phil., είναι διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας, πτυχιούχος και διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Βόννης, επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Εργάστηκε ως μόνιμος σύμβουλος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ως καθηγητής στο
Πανεπιστήμιο Κρήτης. Δίδαξε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και έδωσε διαλέξεις σε θέματα ψυχολογίας και σχέσεων γονέων-παιδιών.

Συγγραφέας: Παπαδόπουλος Νίκος Γ.
Εκδότης: Παπαδόπουλος Νικόλαος Γ.
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-90203-2-1
Σελίδες: 1215
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ψυχολογία – Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 51.62 €