Κώδικας Da Vinci: Ειδική εικονογραφημένη έκδοση

Περιγραφή
Ο “Κώδικας Da Vinci” εκτοξεύτηκε αστραπιαία στην κορυφή των καταλόγων πωλήσεων βιβλίων σε ολόκληρο τον κόσμο, συνδυάζοντας καταιγιστικό ρυθμό, ευφυείς ανατροπές και προσεκτικά δουλεμένη, λεπτομερή έρευνα. Από τα μυστικά που κρύβονται στη “Μόνα Λίζα” και τον “Μυστικό Δείπνο”, μέχρι τα σύμβολα της αρχαίας Αιγύπτου και την αρχιτεκτονική ιστορικών μνημείων όπως το Λούβρο, το Αββαείο του Γουέστμινστερ, το Παρεκκλήσι του Ρόσλιν και άλλα, αυτή η πλούσια εικονογραφημένη έκδοση προσφέρει την απόλυτη αναγνωστική εμπειρία του συναρπαστικού μυθιστορήματος του Dan Brown, από την πρώτη σελίδα μέχρι το απρόβλεπτο, συγκλονιστικό φινάλε.
Ένα από τα δημοφιλέστερα μυθιστορήματα όλων των εποχών, ο “Κώδικας Da Vinci” του Dan Brown αιχμαλώτισε τη φαντασία και κέρδισε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων αναγνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα, όλα τα έργα τέχνης, τα σύμβολα, η αρχιτεκτονική και οι ιστορικές τοποθεσίες (περισσότερες από 160 εικόνες) συγκεντρώθηκαν σε αυτή την καλαίσθητη, έγχρωμη συλλεκτική έκδοση.
Ένας απίστευτος κώδικας κρυμμένος στα έργα του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Μια αγωνιώδης κούρσα ενάντια στο χρόνο μέσα από καθεδρικούς και κάστρα της Ευρώπης. Μια συγκλονιστική αλήθεια, συγκαλυμμένη αιώνες ολόκληρους, αποκαλύπτεται επιτέλους.
Στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του στο Παρίσι, ο καθηγητής του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκντον δέχεται ένα επείγον τηλεφώνημα: ο έφορος του Μουσείου του Λούβρου βρίσκεται δολοφονημένος μέσα στο μουσείο. Δίπλα στο πτώμα υπάρχει ένα μήνυμα. Όταν ο Λάνγκντον και η χαρισματική Σοφί Νεβό, κρυπτογράφος και εγγονή του δολοφονημένου εφόρου, φτάνουν στον τόπο του εγκλήματος ανακαλύπτουν μια σειρά στοιχείων που τους οδηγούν στα έργα του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Το μυστήριο κορυφώνεται με ένα τρομακτικό εύρημα: ο έφορος συνδεόταν με τη μυστική αδελφότητα Κοινό της Σιών, μέλη της οποίας ήταν ο Ισαάκ Νεύτων, ο Σάντρο Μποτιτσέλι, ο Βικτόρ Ουγκό και ο Λεονάρντο ντα Βίντσι.
Ο καθηγητής έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι βρίσκεται μπροστά στην αποκάλυψη ενός ιστορικού μυστικού που κόβει την ανάσα: το μυστικό αυτών των λαμπρών πνευμάτων που στο πέρασμα των αιώνων έγινε ένας θανάσιμος κίνδυνος για όλη την υφήλιο. Σε μια φρενήρη καταδίωξη, ο Λάνγκντον και η Νεβό πρέπει να αντιμετωπίσουν αόρατες δυνάμεις που προλαβαίνουν κάθε τους κίνηση. Αν δεν καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν το λαβυρινθώδες παζλ, το μυστικό της οργάνωσης, μια συνταρακτική παγκόσμια αλήθεια, θα χαθεί για πάντα…Ο Νταν Μπράουν είναι ο συγγραφέας του περίφημου “Κώδικα Da Vinci”, ενός από τα πιο πολυδιαβασμένα μυθιστορήματα στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Φίλιπς Έξετερ, όπου έχει διδάξει φιλολογία και δημιουργική γραφή. Έχει γράψει άλλα δύο μυθιστορήματα με κεντρικό ήρωα τον καθηγητή του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκντον, “Το χαμένο σύμβολο” και “Άγγελοι και δαίμονες”, καθώς και τα θρίλερ “Αρκτικός κύκλος” και “Ψηφιακό οχυρό”. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 52 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια αντίτυπα. Το “Inferno” είναι το πρώτο μυθιστόρημα του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ζει στη Νέα Αγγλία με τη σύζυγό του.

Συγγραφέας: Brown Dan
Μεταφραστής: Καψάλης Χρήστος
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-14-1044-9
Σελίδες: 515
Σχήμα: 26χ20
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 21.09 €