Καρδιά από πάγο

Περιγραφή
Η Πόπι και η Σερένα ήταν έφηβες όταν ένας άντρας μπήκε στις ζωές τους και τις άλλαξε για πάντα.
Είκοσι χρόνια μετά, η Πόπι βγαίνει από τη φυλακή, διψασμένη για εκδίκηση και απόδοση δικαιοσύνης, και βάζει ως σκοπό να απαλλαγεί από τη ρετσινιά της φόνισσας και να αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα.
Η σύζυγος και μητέρα Σερένα, από την άλλη, θέλει πάση θυσία να κρατήσει το παρελθόν της κρυμμένο από τους ανθρώπους που αγαπάει, και τα παλιά ένοχα μυστικά να μείνουν θαμμένα στην καρδιά της.
Η συνάντησή τους ύστερα από τόσα χρόνια θα είναι εκρηκτική και οι συνέπειες απρόβλεπτες, καθώς η αποκάλυψη των παλιών μυστικών απειλεί να τινάξει στον αέρα τις ζωές όλων και να τις μετατρέψει για μια ακόμα φορά σε κόλαση.Η Ντόροθυ Κούμσον έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα σε ηλικία μόλις 13 ετών. Ύστερα από πολλές δουλειές, ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε διάφορα γυναικεία περιοδικά και τοπικές εφημερίδες. Το τρίτο της μυθιστόρημα “Η κόρη της καλύτερής μου φίλης” έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έφθασε στη δεύτερη θέση στη λίστα των Best Sellers στην εφημερίδα “The Times”. Η ζωή της είναι μοιρασμένη μεταξύ Λονδίνου και Σίδνεϊ.

Συγγραφέας: Koomson Dorothy
Μεταφραστής: Αυγουστίνου Παρασκευή, Αυγουστίνου Βούλα
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-481-402-8
Σελίδες: 487
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.95 €