Κάτω από τη γέφυρα

Περιγραφή
Ο Antony Kiedis, τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, έζησε μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις και μοναδικές εμπειρίες, ταξίδεψε μέχρι τον παράδεισο της διασημότητας, βούλιαξε στην κόλαση των ναρκωτικών, και τελικά επέζησε, για να μας διηγηθεί τις εμπειρίες του στην αυτοβιογραφία του. Το “Κάτω από τη γέφυρα” δεν είναι μια κοινή ροκ βιογραφία, όπως και οι Red Hot Chili Peppers δεν είναι ένα κοινό ροκ συγκρότημα. Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων σε όλο τον πλανήτη, με παγκόσμιες περιοδείες που ταξίδεψαν τη μουσική και το μήνυμά τους σε κάθε γωνιά της γης, οι “Peppers” είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα, τόσο εμπορικά όσο και καλλιτεχνικά, γκρουπ όλων των εποχών.
Ο Antony Kiedis περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη ζωή του, μέσα και έξω από το συγκρότημα, τα παιδικά του χρόνια και τις γνωριμίες του με τους rock stars των ’60s, τα πρώτα του βήματα στο μουσικό στερέωμα με τους “Peppers”, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τη φήμη που κέρδισε και την προσωπική του κόλαση των ναρκωτικών. Από τις σελίδες του Κάτω από τη Γέφυρα παρελαύνουν όλα τα μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής: από τους Nirvana και τους Beastie Boys, μέχρι τους Pearl Jam και τους Smashing Pumpkins, όλα τα συγκροτήματα με στενή προσωπική και καλλιτεχνική σχέση με τον Kiedis. Ακόμα, μαθαίνουμε λεπτομέρεις για τον Δαλάι Λάμα, τον αδικοχαμένο River Phoenix, τον Malcolm McLaren και δεκάδες άλλες προσωπικότητες της σύγχρονης κουλτούρας. Πάνω απ’ όλα, όμως, το “Κάτω από τη γέφυρα” περιγράφει με εξαιρετική αμεσότητα και ειλικρίνεια το προσωπικό ταξίδι ενός μοναδικού καλλιτέχνη, που κατάφερε να μετατρέψει τα προσωπικά του αδιέξοδα σε πάθος για την τέχνη και τη ζωή.
Το “Κάτω από τη γέφυρα” είναι ένα συναρπαστικό αφήγημα, γεμάτο εκπλήξεις και μουσικές αναφορές, αλλά πάνω απ’ όλα είναι το αληθινό ταξίδι ζωής ενός ανθρώπου, που έφτασε σε μέρη που δεν μπορούμε να φανταστούμε…

Συγγραφέας: Kiedis Anthony
Μεταφραστής: Καστανάρας Γιάννης, Τομαράς Παναγιώτης
Εκδότης: Εκδόσεις Sonik
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-88606-0-1
Σελίδες: 367
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Μουσικά συγκροτήματα , Τραγουδιστές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.32 €