Ιστορίες για φίλημα

Περιγραφή
Τι σου είναι τα βιβλία! Κάνουν πράγματα ακατόρθωτα!
Να, όπως αυτό εδώ, που ενώνει ένα γάτο ποδοσφαιριστή και μια χελώνα μανεκέν. Οι δυο τους έκπληκτοι παρακολουθούν ένα ψαρωμένο ψάρι να βγαίνει από τη θάλασσα και να θέλει να ζήσει στην ακρογιαλιά.
Λίγο παραδίπλα, όλοι σαστίζουν με το γοητευτικό κάβουρα, που χορεύει αγκαλιά με την καβουρίνα του, ενώ τα καβουράκια τούς χειροκροτούν χοροπηδώντας στα βοτσαλάκια.
Αυτές οι αστείες ιστορίες σάς συντροφεύουν, και από εσάς, παιδιά, ζητούν μόνο ένα αντάλλαγμα: ένα φιλάκι!Η Αθηνά Αποστολίδη – Μπίνιου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά κατάγεται από τη Μάνη. Μικρό κορίτσι έφυγε με τους γονείς της για τη Βραζιλία. Εκεί έζησε πολλά χρόνια, σπούδασε Βιομηχανική Χημεία στο Σάο Πάολο, εργάστηκε και δημιούργησε οικογένεια με τρία παιδιά. Συνέβαλε με αγάπη στην ανάπτυξη της ελληνικής παροικίας. Έπειτα από πολλά ταξίδια, γνώρισε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο. Τώρα ζει στην Αθήνα ή στο Δόκανο του Παρνασσού ή σε κάποιο νησί και της αρέσει να διαβάζει και να γράφει παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από δοκιμασίες αυτογνωσίας, εκφράζει γνώσεις και συναισθήματα που έχουν για στόχο να μοιραστεί με όλους αυτά που βίωσε. Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.athinabiniou.gr

Συγγραφέας: Μπίνιου Αθηνά
Εικονογράφος: Λαδά Έφη
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-481-669-1
Σελίδες: 72
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική
Σειρές: Μικροί Αναγνώστες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.74 €