Η χώρα της αφθονίας

Περιγραφή
[…] Μη βιαστείτε να δώσετε όνομα σε ότι εφαρμόζεται στη χώρα της αφθονίας, όπως: Δημοκρατία, Σοσιαλισμός, Κομμουνισμός, Αναρχία ή μέσω θρησκείας (Βουδισμός, Ινδουισμός, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός κ.ά.). Γιατί, οποιαδήποτε Ιδεολογία που τιμά την Ύπαρξη, για να γίνει πράξη, προϋποθέτει: η παιδεία και οι άνθρωποι ήδη να εστιάζουν στη αφυπνισμένη Ατομική και Συλλογική Συνειδητότητα.
Άλλωστε, τι σημαίνει Αφυπνισμένη Συνειδητότητα; Ο κάθε άνθρωπος να αναγνωρίζει και να τιμά την αξία της Ύπαρξης και της προσωπικότητάς του· των ταλέντων, δυνατοτήτων του και τον ανεκτίμητο σκοπό της Ύπαρξής του στη Ζωή. Αναγνωρίζει και βιώνει ότι είναι ένα ισότιμο μέλος ενός Συν-Όλου. […]
Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Αυτά διαδραματίζονται μέσα στον καθένα μας όσο νομίζει ότι “ζει” στον τόπο… Εγώ-Μόνος. Ενώ αν ανοίξει τα αυτιά, τα μάτια, την καρδιά και θελήσει να Αφεθεί, να Νιώσει και να Ζήσει στο… Εμείς-Μαζί Τώρα, Εδώ στη χώρα της… Αφθονίας.Η Ελένη Παπαδάκη είναι ολιστική ψυχοθεραπεύτρια-ερευνήτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκπαιδεύτηκε στις βασικές αρχές ψυχανάλυσης και έχει πτυχίο Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού NLP και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ψυχοθεραπεία, που βασίζεται στην επανευθυγράμμιση Πεποιθησιακών Συστημάτων.
Λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας άρχισε να ασχολείται με εναλλακτικές μεθόδους και θεραπείες.
Μετά την αποθεραπεία της (1996) συνδύασε την ψυχοθεραπευτική μέθοδο με εναλλακτικές μεθόδους.
Διεξάγει έρευνα, με βάση την εναρμόνιση στρεβλών και αντιθετικών αξιών, την επιρ ροή των θρησκειών (θρησκευτικών δογματισμών) και των οικογενειακών-κοινωνικών δομών· σε σχέση με την επιρροή τους στον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου Νου, τις ποιότητες Αγάπης και την Ερωτική Ενέργεια Ζωή.
Αυτός ο συνδυασμός απεδείχθη αποτελεσματικός σε θέματα εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ κ.λπ.), σε ψυχοσωματικές παθήσεις (95% των ασθενειών είναι ψυχοσωματικές), σε οικογενειακές και σεξουαλικές σχέσεις· καθώς και στην προετοιμασία “αποχώρησης ψυχής”.
Πιστεύει ότι η ζωή είναι μια διαρκής ευχάριστη αναζήτηση με σκοπό την αποκάλυψη της πληρότητας που ήδη υπάρχει μέσα στον καθένα μας, την κάθε στιγμή. Η Χαρά, η Αγάπη, η Υγεία και η Αφθονία είναι τα αυτονόητα της Ζωής.

Συγγραφέας: Παπαδάκη Ελένη, Παπαδάκη Ελένη ολιστική ψυχοθεραπεύτρια – ερευνήτρια
Εικονογράφος: Ιατρού Ορφέας
Εκδότης: ΑΩ Εκδόσεις
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-9484-33-6
Σελίδες: 149
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.50 €