Η φυλακή της αγάπης

Περιγραφή
Η τριαντάχρονη Μαρκέλλα Γουάντον βρίσκει το ιδανικό της ταίρι στο πρόσωπο του γοητευτικού μαικήνα Μαρκ Χέλερ. Στη διάρκεια των διακοπών τους όμως σε ένα ελληνικό νησί εκείνος εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη.
Η διάσημη συγγραφέας Μαγκνταλένα Λαβ έχει αποκτήσει έναν καινούργιο εραστή. Είναι ένας Έλληνας τυχοδιώκτης, κάποτε πολλά υποσχόμενος λογοτέχνης που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Επειδή όμως η διάσημη ροζ συγγραφέας υποφέρει από “μπλοκάρισμα” αναγκάζει τον εραστή της να γράψει εκείνος ένα μπεστ σέλερ. Αν δεν τα καταφέρει θα το πληρώσει πολύ ακριβά.
Η αφήγηση ξεκινάει από το συννεφιασμένο Λονδίνο για να περάσει στα ηλιόλουστα ελληνικά νησιά και να καταλήξει στις αμμοθύελλες της ερήμου του Ιράκ. Η “Φυλακή της αγάπης” όμως είναι κυρίως ένα βιβλίο που παίζοντας με όλα τα γνωστά είδη μυθιστορήματος θέλει πάνω από όλα να διασκεδάσει τον αναγνώστη.Ο Τζέιμς Π. Χάντλεϊ κατάγεται από το Νόρφολκ της Βιρτζίνια, και ανήκει στην τρίτη γενιά οικογένειας ελλήνων που μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 20ου αιώνα. Εργάστηκε ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής εκπομπών για το Επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ (ΝΒΑ) για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ενώ ασχολήθηκε και με τη σκηνοθεσία και το σενάριο τηλεοπτικών εκπομπών. Εργάστηκε επίσης και σε περιοδικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έχει ζήσει και ταξιδέψει αρκετά στην Ελλάδα.

Συγγραφέας: Hadley James P.
Μεταφραστής: Παπαδογιάννης Γρηγόρης 1961-
Εκδότης: Παράξενες Μέρες
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-9665-05-5
Σελίδες: 174
Σχήμα: 21χ15
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Παράξενες Μέρες στον Κόσμο

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.68 €