Η Φιλίπα και η υπόσχεση της πετρονεράιδας

Περιγραφή
Φαντάσου πώς θα ήταν αν σου χάριζε μια νεράιδα τρεις ευχές…
Η Φιλίπα θα περάσει την Πρωτοχρονιά με τη νέα καλύτερή της φίλη, τη Ρόμπιν. Ο τελευταίος άνθρωπος που περιμένει να δει είναι η νεραϊδαδερφούλα της, η Μαργαρίτα. Αλλά η Μαργαρίτα έχει μάθει πως θα συμβεί κάτι πολύ κακό και θέλει να προειδοποιήσει τη Φιλίπα το συντομότερο δυνατό.
Στο μεταξύ, πέρα στους ομιχλώδεις χερσότοπους, κάτι πολύτιμο εξαφανίζεται ξαφνικά από τον αρχαίο πέτρινο κύκλο και πρέπει η Φιλίπα με τη Μαργαρίτα να αποτρέψουν μια ασύλληπτη καταστροφή…
Ένα υπέροχο βιβλίο μαγείας, μυστηρίου και αληθινής φιλίας.Η Λιζ Κέσλερ γεννήθηκε το 1966 στο Σάουθπορτ στην Αγγλία. Ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας από την ηλικία των εννέα ετών, όταν δημοσιεύτηκε το πρώτο ποίημά της σε μια τοπική εφημέριδα. Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος και σήμερα είναι σύμβουλος εκδόσεων, ενώ παράλληλα διδάσκει δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Πριν μετακομίσει σ’ ένα μαγευτικό σπίτι στο Μάντσεστερ, ζούσε επί δέκα χρόνια σ’ ένα στενό σκάφος σε κάποιο ποτάμι της Αγγλίας. Η “Πυρά της Έμιλι Γ.”, είναι το πρώτο της βιβλίο, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Ψυχογιός”, γεννήθηκε από ένα ποίημα που έγραψε για μια γοργόνα και έχει αγαπηθεί για τη φρεσκάδα, τη μαγεία και τους αξέχαστους χαρακτήρες του. Από τις εκδόσεις “Ψυχογιός” κυκλοφορούν τέσσερα μυθιστορήματά της με τις μαγευτικές και γεμάτες δροσιά περιπέτειες της Έμιλι Γ., τα οποία κυκλοφορούν σε 22 χώρες, καθώς και τα δύο πρώτα βιβλία με τις περιπέτειες της Φιλίπα.

Συγγραφέας: Kessler Liz
Μεταφραστής: Γαβριηλίδου Πετρούλα
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-496-758-4
Σελίδες: 274
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Μικρή Πυξίδα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.59 €