Η τελευταία ομίχλη

Περιγραφή
Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τη ζωή και τον αγώνα των Ελλήνων ναυτικών μας. Την καθημερινή πάλη του μικρού και αδύναμου ανθρώπου, ενάντια στη θάλασσα, αυτό το μανιασμένο θεριό της φύσης.
“Η τελευταία ομίχλη” δείχνει τη δύναμη της θέλησης και τονίζει το μεγαλείο της φιλίας. Αναδεικνύει και παρουσιάζει τη μοναδικότητα της γνώσης και τη σιγουριά της εμπειρίας.
Ένα “ναυτικό” μυθιστόρημα που θα σας συναρπάσει.Ο Βασίλης Πέρρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 1985, με την αποφοίτησή του από το λύκειο εισήχθη σε στρατιωτική σχολή της Π.Α., όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα ως αξιωματικός. Το 1995 σπούδασε σε ιδιωτικό κολλέγιο την τέχνη του σχεδίου και της ζωγραφικής και έκτοτε έλαβε μέρος σε πολλές εκθέσεις ομαδικές και ατομικές, σε αρκετές από τις οποίες του απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα και διακρίσεις. Από το 1999 ασχολείται με τη λογοτεχνία, η οποία τον κέρδισε αποκλειστικά τον Μάρτιο του 2011, μετά την παραίτησή του από την πολεμική αεροπορία. Γράφει διηγήματα, αληθινές ιστορίες, μυθιστορήματα, δοκίμια και νουβέλες. Κείμενά του, νουβέλες και μικρά διηγήματα έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Συγγραφέας: Πέρρος Βασίλης
Εκδότης: Bookstars – Γιωγγαράς
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-6815-35-8
Σελίδες: 180
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Νουβέλα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.60 €