Η τέχνη της προσωπικής επικοινωνίας

Περιγραφή
Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να αξιοποιήσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας,
όταν όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας, μέσα από εύστοχα και περιεκτικά μηνύματα;
Η “Tέχνη της προσωπικής επικοινωνίας” σας δείχνει πώς να απομακρύνετε προκαταλήψεις που σας αποπροσανατολίζουν και πώς να κατευθύνετε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας, στη δημιουργία μιας προσωπικής, ισχυρής και αυθεντικής εντύπωσης, μπροστά σε κάθε κοινό.
“Η Greta Muller -όπως όλοι οι σπουδαίοι σύμβουλοι προσωπικής ανάπτυξης- κατανοεί, εξηγεί και εμπνέει. Το ίδιο και το βιβλίο της, που θα βοηθήσει οποιονδήποτε ένιωσε ποτέ διστακτικός πριν από μια παρουσίαση, πριν από μια δημόσια ομιλία ή ακόμα και πριν κάνει την είσοδό του σε ένα πάρτι”.
Stuart Wilk
Πρόεδρος της More TK Productions, Inc.Η Greta Muller προσέφερε την τεχνογνωσία και το ταλέντο της σε κάθε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, αλλά και σε 30 τοπικούς συνεργαζόμενους σταθμούς. Ακολούθως πέρασε στον επιχειρηματικό κόσμο, ως εκπαιδεύτρια και σύμβουλος σε ένα μεγάλο εύρος βιομηχανιών και επιχειρήσεων. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι Hilton Worldwide, TRB Advisors, BET, Global Views, CAI, Town Sports International, Dallas Area Habitat for Humanity, Consignment Heaven και πολλά στελέχη και επαγγελματίες, όπως γιατροί, δικηγόροι, κτηνίατροι, σχεδιαστές… ακόμα και ένα τηλεοπτικό μέντιουμ. Όλοι έχουν να μεταδώσουν κάποιο μήνυμα. Η αμεσότητα και το χιούμορ της Greta την καθιστούν περιζήτητη ομιλήτρια για ομάδες και οργανισμούς κάθε είδους.

Συγγραφέας: Muller Greta
Μεταφραστής: Τουλούπη Ελένη
Εκδότης: Διόπτρα
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 960-605-050-5
Σελίδες: 208
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Επιτυχία και προσωπικότητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.62 €