Η σπηλιά της γνώσης

Περιγραφή
[…] Ν’ ανοίξουνε την καρδιά και το μυαλό μας, και να είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε κάποιες Αλήθειες … αλλιώτικες από τις άλλες. Δεν λέω να δεχτούμε, απλά να ακούσουμε. Κι ας μην κολλάει με αμφισβήτηση το μάτι μας στη λέξη “Αλήθεια”. Σίγουρα, η Αλήθεια είναι μία: αυτή του Δημιουργού και των Ανώτατων Πνευματικών Όντων. Η δική μας – η ανθρώπινη – είναι σχετική. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, ο άνθρωπος σηκώνει τα μάτια ψηλά, απλώνει τα χέρια, προσπαθώντας να ανακαλύψει, να φτάσει αυτήν την Ουράνια Αλήθεια. Και οι Ανώτερεs Δυνάμειs, απλόχερα, του έστειλαν αρωγούς σ’ αυτή του την προσπάθεια:
Φιλόσοφοι, Μύστεs, Προφήτεs, μεγάλοι Δάσκαλοι, όλοι εδώ! Σ’ αυτόν τον ταλαίπωρο -μα και χώρο εκδήλωσης του θεϊκού Σχεδίου- Πλανήτη. Κι όταν το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, το ίδιο το θεϊκό Πνεύμα, μετουσιώθηκε σε σάρκα. Και είχε την τύχη αυτή η Γη, να δεχτεί μέσα Της το αίμα Του, χαρίζοντάς Της έτσι το δικαίωμα, να προσπαθήσει να γίνει κάποτε -έστω και μετά από χιλιετίες- ο Πλανήτης Της Αγάπης!
Οι αιώνες κυλούσαν και οι Ουρανοί δεν εφείδοντο βοηθείας προς τον άνθρωπο: Άγιοι, Ασκητές, φωτισμένοι Εφευρέτες, Ερευνητές και Επιστήμονες, χάρισαν την πολύτιμη Σοφία και Γνώση τους στην Ανθρωπότητα. Όμως η Τεχνολογική εξέλιξη και η άνθηση των Επιστημών κατά τις τελευταίες εκατονταετίες -ενώ ήταν απαραίτητες για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής του- απέσπασαν τον άνθρωπο από την επαφή του με το Ανώτερο Πνευματικό επίπεδο. […]
Θέλησα -διδακτικά βέβαια στην αρχή και χωρίς καμιά προσωπική φιλοδοξία- να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και με άλλους αναζητητές της Αλήθειας, προσπαθώντας να βάλλω κι εγώ έναν λιθαράκι, τόσο δα, σ’ αυτό που προσπαθεί να χτίσει η Νέα Εποχή. […]
(από το εισαγωγικό κείμενο)Η Μαρία Σταυρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έζησε 6 χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ όπου παράλληλα με τη δημιουργία οικογένειας, παρακολούθησε μαθήματα ψυχολογίας-ψυχανάλυσης. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και πωλήσεων.
Η “Σπηλιά της γνώσης” είναι το πρώτη της βιβλίο και αποτελεί το επιστέγασμα μεγάλων “εσωτερικών” διαδρομών, εμπειριών και μελετών.

Συγγραφέας: Σταυρίδου Μαρία Β.
Εκδότης: Alta Grafico
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-87924-3-6
Σελίδες: 392
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Πνευματισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.91 €