Η πολιτική επικοινωνία στην πράξη

Περιγραφή
Τι αποτελεί στρατηγική; Όταν μιλάμε για στρατηγική μιλάμε για βούληση, για δράση, για σύγκρουση – και για τον χρόνο. Οι Κυβερνήσεις έχουν συχνά την αυταπάτη ότι μπορούν να αφαιρούν τον χρόνο από την κοινωνία και να τον θέτουν στην διάθεση του δικού τους σχεδιασμού, όμως η πραγματικότητα κατά κανόνα τις προσγειώνει.
Το τέταρτο κατά σειρά σεμινάριο της Λέγειν & Πράττειν προσεγγίζει τα ζητήματα στρατηγικής σε πολλούς – και πολύ διαφορετικούς – τομείς. Ξεκινώντας από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές που ανέδειξαν το “φαινόμενο Σαρκοζί” και φθάνοντας μέχρι την ελληνική Αριστερά, προσεγγίζοντας τα διλήμματα της Κυβέρνησης Καραμανλή ή πάλι την οργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, επιχειρούν να δώσουν μια πολυπρισματική ανάγνωση της στρατηγικής.
Καταθέτουν απόψεις και συζητούν οι: Γιάννης Πρετεντέρη,ς Χάρης Παμπούκης, Λευτέρης Κουσούλης, Α.Δ. Παπαγιαννίδης, Δημήτρης Τσιόδρας, Νίκος Ελευθερόγλου, Θόδωρος Σκυλακάκης, Ρένα Δούρου, Άλκης Στεφανής, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Φλέσσας και Στράτος Φαναράς.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Παπαγιαννίδης Αντώνης Δ., Πρετεντέρης Γιάννης, Παμπούκης Χαράλαμπος Π., Σκυλακάκης Θόδωρος, Τσιόδρας Δημήτρης, Ελευθερόγλου Νίκος, Δούρου Ρένα, Στεφανής Άλκης, Λαζαρίδης Χρύσανθος 1954-, Φλέσσας Γιώργος, Φαναράς Στράτος, Κουσούλης Λευτέρης
Εκδότης: Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-7800-32-Χ
Σελίδες: 114
Τόμος: 4
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Κοινή γνώμη, Πολιτική επικοινωνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.65 €