Η πλήρης φροντίδα του παιδιού

Περιγραφή
– Οι πιο σύγχρονες συμβουλές για την καθημερινή φροντίδα του παιδιού, μαζί με προτάσεις για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του παιδιού, από τη βρεφική μέχρι την προσχολική ηλικία.
– Αποκαλυπτικές μελέτες περιπτώσεων με αντικείμενο συγκεκριμένους τομείς που ενδιαφέρουν τους γονείς, όπως τα παιδιάι που χρειάζονται ειδική φροντίδα.
– Αγόρια και κορίτσια: η διαφορετική τους ανάπτυξη και οι χαρές που προσφέρει το μεγάλωμά τους.
“Στα 20 χρόνια που γράφω για τη φροντίδα του παιδιού, σκοπός μου ήταν πάντα να βοηθήσω τους γονείς να αισθάνονται ανεξάρτητοι, σίγουροι και ελεύθεροι να ακολουθούν το ένστικτό τους -που είναι σχεδόν πάντα σωστό. Στο βιβλίο που κρατάτε προσπάθησα να καλύψω τις σημαντικότερες πλευρές της φροντίδας του παιδιού στη διάρκεια αυτής της πρώτης πενταετίας της ζωής του. Είναι ένα βιβλίο χρήσιμο και πλήρες, όπως το ονειρευόμουν. Ελπίζω, διαβάζοντάς το, να σχηματίσετε την ίδια γνώμη κι εσείς”.
(Μiriam Stoppard)Η Miriam Stoppard σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και του Ντάρχαμ.
Είναι η συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις βιβλίων σχετικά με τη φροντίδα των παιδιών στη Βρετανία. Επίσης θεωρείται πρωτοπόρος συγγραφέας βιβλίων που αναφέρονται στην υγεία των γυναικών, την ανάπτυξη των παιδιών, τη δίαιτα και την υγιεινή διατροφή.
Έχει εκδώσει περισσότερα από 42 βιβλία τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 20 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Συγγραφέας: Stoppard Miriam
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-542-897-0
Σελίδες: 368
Σχήμα: 25χ20
Κατηγορίες: Παιδιά – Ανάπτυξη, Παιδιά – Φροντίδα και υγιεινή
Σειρές: Όλα για το Παιδί μου

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.80 €