Η κόκκινη πυραμίδα

Περιγραφή
Κάρτερ και Σέιντι Κέιν: Δυο αδέρφια που ζουν μια σχεδόν κανονική ζωή. Η Σέιντι με τον παππού και τη γιαγιά στο Λονδίνο, ο Κάρτερ με μια βαλίτσα στο χέρι, ακολουθεί τον πατέρα τους στα επιστημονικά ταξίδια του σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Τζούλιους Κέιν: Ο πατέρας των παιδιών. Πασίγνωστος αιγυπτιολόγος με ειδίκευση στα ξόρκια. Μια παραμονή Χριστουγέννων θα ανατινάξει μπροστά στα μάτια των παιδιών του την αιγυπτιακή πτέρυγα του Βρετανικού Μουσείου προσπαθώντας να καλέσει τον Όσιρι. Αντί όμως για τον θεό του Κάτω Κόσμου, προβάλλει μπροστά στα μάτια τους ο παντοδύναμος Σεθ, το μαύρο φίδι του Κακού, που τον φυλακίζει στην ανυπαρξία κι ετοιμάζεται να επιβάλει την εξουσία του στον κόσμο.
Οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν είναι ο Κάρτερ και η Σέιντι, παρέα με μια ομάδα αλλόκοτων ζωόμορφων μάγων. Αρκεί, βέβαια, να πάψουν να τσακώνονται και να πάρουν στα σοβαρά τις μαγικές τους δυνάμεις που σιγά σιγά τους αποκαλύπτονται…
“Όλα όσα λατρέψατε στη σειρά “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι” είναι εδώ: νεαροί πρωταγωνιστές με μαγικές δυνάμεις που δε φαντάζονταν ότι διαθέτουν, καταιγιστική δράση, αγωνία, διαρκείς ανατροπές αλλά και μια πανέξυπνη χιουμοριστική γραφή”
(“Booklist”)Ο Ρικ Ριόρνταν είναι ο συγγραφέας των δύο πρώτων τόμων της σειράς “Τα χρονικά των Κέιν: Η κόκκινη πυραμίδα” και “Ο πύρινος θρόνος”, που έγιναν και τα δύο Νο 1 μπεστ σέλερ των “New York Times”. Επίσης, έχει γράψει τη Νο 1 μπεστ σέλερ σειρά “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι” και τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς “Ήρωες του Ολύμπου: Ο χαμένος ήρωας” (επίσης Νο 1 μπεστ σέλερ των “New York Times”) και “Ο γιος του Ποσειδώνα”. Τα προηγούμενα μυθιστορήματά του για ενήλικες περιλαμβάνουν την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά “Tres Navarre”, που κέρδισε τρία κορυφαία βραβεία στη λογοτεχνία μυστηρίου. Ο Ρικ μένει στο Σαν Αντόνιο του Τέξας μαζί με τη γυναίκα του και τους δύο του γιους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το web sit του στο www.rickriordan.com.

Συγγραφέας: Riordan Rick
Μεταφραστής: Πιπίνη Αργυρώ
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-16-4740-6
Σελίδες: 637
Τόμος: 1
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη, Φανταστική λογοτεχνία
Σειρές: Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και Νέους, Μυθιστορήματα Φαντασίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.81 €