Η θραύση των οστών

Περιγραφή
Σχεδόν δέκα χιλιάδες χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που τα Τρία Νησιά χωρίστηκαν σε ανεξάρτητα βασίλεια. Τραυματισμένες στο σώμα και την ψυχή, οι Φυλές προτίμησαν τελικά την αναγκαστική συμβίωση απ’ τους αιματηρούς, ασταμάτητους πολέμους.
Ώσπου η αόρατη δύναμη στο κατώφλι του κόσμου ξυπνά, κι έπειτα από αδράνεια χιλιετηρίδων απειλεί τώρα να ερημώσει τα Νησιά από κάθε έλλογη μορφή ζωής.
Στη δίνη των γεγονότων παρασέρνονται δυο νεαροί άντρες, τόσο ίδιοι όσο και διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο ένας γίνεται θύμα του πανούργου Ντέβαδον, γνώστη της Μαγείας του Χάους. Ο άλλος ξανοίγεται στην έρημο αναζητώντας το Ουράνιο Τραγούδι – ένα μισοξεχασμένο θρύλο που ίσως αποτρέψει την καταστροφή.
Αλλά στο Υφαντό της Μοίρας, το ένα μετά το άλλο, τα νήματα αρχίζουν να σπάνε. Κι ελάχιστοι γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από το πέπλο της Ομίχλης…Ο Στέφανος Κόκκινος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1970 και ζει μόνιμα στη Σαλαμίνα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Η “Θραύση των οστών” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Φημολογείται ότι θ’ ακολουθήσουν κι άλλα.

Συγγραφέας: Κόκκινος Στέφανος
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 618-5224-12-7
Σελίδες: 384
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.61 €