Η επιχείρηση στη νέα εποχή

Περιγραφή
Η επιχειρηματική σκέψη και πράξη, βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς ροής.
Στον επιχειρηματικό κόσμο, οι ιδέες αλλάζουν το σχεδιασμό και την καθημερινή εταιρική λειτουργία. Βεβαίως, η πρακτική χρησιμότητα πολλών ιδεών είναι συζητήσιμη γιατί η εφαρμογή τους είναι πιο δύσκολη από τη σύλληψή τους.
Αυτή η συναρπαστική συλλογή συνεντεύξεων αποκρυσταλλώνει τις επιχειρησιακές θεωρίες μερικών από τους καλύτερους στοχαστές του κόσμου και ξεδιπλώνει ένα πανόραμα επιχειρησιακών ιδεών. Διαλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο, να θυμάστε όμως πως σε τελική ανάλυση, οι ιδέες δεν έχουν αξία αν δεν εφαρμοστούν.
Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο έμπνευση και στοιχεία. Περιλαμβάνει συναρπαστικές, πρωτότυπες συνεντεύξεις με μερικούς από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς στοχαστές, όπως τους:
-Charles Handy
-Tony Buzan
-Daniel Goleman
-Philip Kotler
-Peter Schwartz
-Tom Stewart
-Rosabeth Moss Kanter
-Jonaw Ridderstrale
-Sumantra Ghoshal
-Gary Hamel
-Και πολλούς άλλους…Ο Stuart Crainer μαζί με τον Des Dearlove είναι ιδρυτές της Suntop Media (www.suntopmedia.com). Έχουν και οι δύο μία στήλη στο The Times, και είναι συνεργάτες συντάκτες του Strategy & Business και του Chief Executive.
Ο Stuart και ο Des έχουν γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων, τα “The financial times handbook of management”, “Gravy training”, και “Generation entrepreneur”. Τα βιβλία τους έχουν μεταφραστεί σε 20 γλώσσες.
Στην Suntop Media, ο Stuart και ο Des προώθησαν την πρώτη ταξινόμηση που έγινε ποτέ των γκουρού του μάνατζμεντ, τον Thinkers 50 (www.thinkers50.com) και ανέπτυξαν τα πολύ επιτυχημένα Business Writing Masterclasses.

Συγγραφέας: Crainer Stuart, Dearlove Des
Μεταφραστής: Μαρκοζάνε Έφη
Επιμελητής: Ζηρίνης Γιάννης
Εκδότης: Κριτική
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-218-424-8
Σελίδες: 217
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση
Σειρές: Business – Management, Business / Management

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.11 €