Η επιστήμη της πληροφορικής

Περιγραφή
Περιέχει:
-Εισαγωγή στην πληροφορική
-Δίκτυα, Internet
-Πολυμέσα
-MS-DOS
-Windows Millennium
-Internet Explorer
-Outlook E-Mail
Φυσικός, M.Sc. (Master Παιδαγωγικής και Διδακτικής), μετεκπαίδευση σε θέματα Πληροφορικής, Εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας και Τηλεματικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.
Καθηγητής Πληροφορικής από το 1994 σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.), από το 1996 έως το 1999 καθηγητής στη Μέση Τεχνική Νοσηλευτική Σχολή Πατρών “Ο Αγ. Ανδρέας”, επιμορφωτής σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών σε στελέχη επιχειρήσεων, υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς μέσω προγραμμάτων του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ., του ΟΑΕΔ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Παιδείας στα πλαίσια της “Κοινωνίας της Πληροφορίας”.
Διευθυντής σπουδών σε Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Πληροφορικής, και από το 1999 καθηγητής Πληροφορικής σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.), επίσης, Εργαστηριακός συνεργάτης Πληροφορικής στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Πατρών.

Συγγραφέας: Αναγνώστου Παναγιώτης Κ.
Εκδότης: Ίων
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-411-266-Χ
Σελίδες: 370
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.32 €