Η εξέλιξη της Εύας

Περιγραφή
[…] Σήμερα οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 80% αυτών που αποφασίζουν για την αγορά προϊόντων οποιασδήποτε μορφής. Στην “Εξέλιξη της Εύας”η Faith Popcorn δείχνει, ότι η επιτυχία στις επιχειρήσεις ή το επιτυχημένο ξεκίνημα μιας επιχείρησης είναι αδύνατο να επιτευχθεί, χωρίς να λάβει κανείς υπόψη τους κανόνες του μάρκετινγκ, που απευθύνονται στις γυναίκες.
Στην “Εξέλιξη της Εύας” υπάρχουν οκτώ βασικές αρχές -όλες χαρακτηρίζουν τη νέα τάση, που θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες δημιουργούν επικερδείς και διαρκείς σχέσεις με τις γυναίκες.
“Η εξέλιξη της Εύας” είναι η πιο δυναμική αρχή, που μπόρεσε ποτέ να αναπτύξει κανείς για το μάρκετινγκ, για την κατανόηση και την προσφορά κινήτρων, με στόχο τη μεγαλύτερη ευκαιρία της επόμενης δεκαετίας -τις γυναίκες.
Η Faith Popcorn είναι αναγνωρισμένη σαν κορυφαία στον τομέα της πρόβλεψης των καταναλωτικών τάσεων και μία από τις βασικές συμβούλους για πολλές από τις 500 κορυφαίες εταιρείες, που αναφέρονται στον κατάλογο του περιοδικού Fortune. Έχει ιδρύσει την εταιρεία συμβούλων μάρκετινγκ Faith Popcorn’s BrainReserve, με κεντρικά γραφεία στη Νέα Υόρκη και πελάτες στους οποίους συγκαταλέγονται εταιρείες, όπως η Bell Atlantic, BMW, Cigna, GE Capital, Hasbro, IBM, Lipton, McDonald’s, Nabisco και η Procter & Gamble.

Συγγραφέας: Popcorn Faith, Marigold Lys
Μεταφραστής: Μουτσοπούλου Αντωνέλλα
Επιμελητής: Χούνος Νέστορας Γ.
Εκδότης: Αλκυών
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-326-087-8
Σελίδες: 342
Σχήμα: 20χ14
Κατηγορίες: Μάρκετινγκ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.70 €