Η γλώσσα των αγγέλων

Περιγραφή
Η Αγγελική γλώσσα, η οποία έχει ληφθεί από τον αλχημιστή Edward Kelley και καταγραφεί από το βασιλικό αστρολόγο John Dee, προβληματίζει μάγους, γλωσσολόγους, ιστορικούς και κρυπτογράφους εδώ και γενεές. Αυτή η συναρπαστική, σε βάθος, ανάλυση αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον θρύλο των δύο Αναγεννησιακών μάγων οι οποίοι μίλησαν με αγγέλους και έλαβαν καθοδηγήσεις στην επουράνια γλώσσα.
Επίσης παρουσιάζει μια εις βάθος μελέτη των σαράντα εννέα Πινάκων του Loagaeth (Λόγος του Θεού), των σαράντα οκτώ Αγγελικών Κλειδιών (ή Καλεσμάτων) και όλων όσων τα περιβάλλουν, όπως αυτά καταγράφηκαν από τον ίδιο τον Dee. Περιλαμβάνεται ακόμη μια ανάλυση των αγγλικών μεταφράσεων των σαράντα οκτώ Κλειδιών, οδηγίες για τη μαγική χρήση των Αγγελικών γραμμάτων και ένα ολοκληρωμένο Αγγελικό ψαλτήρι.
Το πολυαναμενόμενο αριστούργημα του Aaron Leitch αποκαλύπτει μέσω απλής γλώσσας -για πρώτη φορά στα χρονικά- το πώς λήφθηκε η Αγγελική γλώσσα, σε τι αποσκοπεί, καθώς και το ορθό πλαίσιο χρήσης της.Ο Aaron Leitch είναι ανεξάρτητος μελετητής. Τα κείμενά του (τόσο σε έντυπη μορφή όσο και στο διαδίκτυο) καλύπτουν ποικίλους τομείς, όπως την αρχαία θρησκεία και μυθολογία της Μέσης Ανατολής, το Σολομώντειο μυστικισμό, το σαμανισμό, το Νεοπλατωνισμό, τον Ερμητισμό, την Αλχημεία κ.ά. Είναι ο συγγραφέας των “Secrets of the Magickal Grimoires” και “The Angelical Language” Vols II. I και II.

Συγγραφέας: Leitch Aaron
Μεταφραστής: Αγγελίδης Στέφανος
Εκδότης: Εκδόσεις ΠατάκηIntroBooks
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-9516-09-2
Σελίδες: 319
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική, Απόκρυφες επιστήμες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.77 €