Η γλώσσα προγραμματισμού C++

Περιγραφή
Το πλέον καθιερωμένο παγκοσμίως εκπαιδευτικό βιβλίο αναφοράς για προγραμματιστές που θέλουν να χρησιμοποιούν τη C++ κυκλοφορεί στην τέταρτη έκδοσή του, πλήρως αναθεωρημένο και με πλούσια ύλη για το νέο πρότυπο C++11.
Γραμμένο από τον Bjarne Stroustrup, σχεδιαστή της C++ και δημιουργό της πρώτης υλοποίησής της, το βιβλίο καλύπτει με διεξοδικό, αναλυτικό, και ενοποιημένο τρόπο ολόκληρη τη γλώσσα: τις υπηρεσίες, τους μηχανισμούς αφαίρεσης, τις καθιερωμένες βιβλιοθήκες και τις βασικές τεχνικές σχεδιασμού.
Μάλιστα, αυτή η τέταρτη αμερικανική έκδοση κάνει τη C++ ιδιαίτερα προσιτή στους προγραμματιστές που έρχονται από τη C++98 ή άλλες γλώσσες προγραμματισμού, ενώ παρουσιάζει θέματα και τεχνικές που θα φανούν ανεκτίμητα ακόμα και στους πλέον καταρτισμένους προγραμματιστές της C++11.
Το νέο υλικό για τη C++11 καλύπτει:
Υποστήριξη για ταυτοχρονισμό o Κανονικές παραστάσεις, δείκτες διαχείρισης πόρων, τυχαίους αριθμούς, βελτιωμένους περιέκτες o Γενικό και ομοιόμορφο καθορισμό αρχικής τιμής, απλοποιημένες εντολές for, σημασιολογία μετακίνησης, υποστήριξη Unicode o Παραστάσεις λάμδα, γενικές σταθερές παραστάσεις, έλεγχο προεπιλογών κλάσεων, πρότυπα μεταβλητής λίστας ορισμάτων, ψευδώνυμα προτύπων, κυριολεκτικά οριζόμενα από τον χρήστη o Ζητήματα συμβατότητας.Ο Bjarne Stroustrup είναι ο σχεδιαστής και ο πρώτος που υλοποίησε τη C++, καθώς επίσης και ο συγγραφέας του κλασικού βιβλίου “The C++ Programming Language”. Είναι πρόεδρος του τομέα της Επιστήμης της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο A&M του Τέξας, μέλος της Αμερικάνικης Μηχανικής και μέλος της AT&T. Πριν εισέλθει στον ακαδημαϊκό χώρο, εργάστηκε για δεκαετίες στην AT&T Bell Labs. Είναι ιδρυτικό μέλος της επιτροπής θεσμοθέτησης προτύπων ISO για τη C++.

Συγγραφέας: Stroustrup Bjarne
Μεταφραστής: Καναβός Παναγιώτης
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 960-332-209-1
Σελίδες: 1222
Σχήμα: 29χ21
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Γλώσσες προγραμματισμού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 96.75 €